Palvelumuotoilija

Työpaikat / Palvelumuotoilija

Palvelumuotoilija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Helsinki Tampere Rovaniemi IT/tietoliikenne Enerim Oy

Asiakkaamme Enerim jatkaa kasvuaan ja nyt haemme PALVELUMUOTOILIJAA osaksi Oulun työyhteisöämme. Tässä tehtävässä myös etätyö on mahdollinen. Enerim toimii Oulun lisäksi useammallakin paikkakunnalla, mm. Helsinki, Tampere, Rovaniemi.

Työpaikkasi

80 huippuammattilaista tukemassa toisiaan ja kehittämässä asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja energiatalouden ammattilaisillemme, rento työyhteisö, jossa työskentelee tuoteomistajia, kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen energiatalouden tulevaisuutta, työntekoa intohimoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.. Sinä osana tätä porukkaa?

Palvelumuotoilijana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan ohjelmistokehitysratkaisujen ulkoasua ja käytettävyyttä. Intohimosi on kehittää järjestelmiä palvelumuotoilun keinoin ja pystyt toimimaan myös itsenäisesti eri sidosryhmien kanssa. Pääset ottamaan haltuun palvelumuotoilun kokonaisvastuita ja olemaan merkittävässä roolissa käyttöliittymien toteutuksessa.

Seuraavat asiat auttavat onnistumaan tehtävässä:

• Palvelumuotoilun perusteiden ja alan termistön tunteminen

• Visuaalinen lahjakkuus, ns. graafinen silmä

• Kyky hyödyntää analytiikkaa suunnittelussa

• Saavutettavuusohjeiden (WCAG) tunteminen

• Kokemus UX/UI-suunnittelusta

• Hyvät vuorovaikutustaidot

• Kokemus digitaalisista projekteista ja palvelukonseptien suunnittelusta

Tarjoamme tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon. Tätä paikkaa kannattaa hakea!

Hakemuksia käymme läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytointikonsultti Tomi Sivil, tomi.sivil@barona.fi.