Release Train Engineer

Työpaikat / Release Train Engineer

Release Train Engineer

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Helsinki Tampere Rovaniemi IT/tietoliikenne Enerim Oy

Asiakkaamme Enerim jatkaa kasvuaan ja nyt haemme RELEASE TRAIN ENGINEERIÄ osaksi Oulun työyhteisöämme. Tässä tehtävässä myös etätyö on mahdollinen. Enerim toimii Oulun lisäksi useammallakin paikkakunnalla, mm. Helsinki, Tampere, Rovaniemi.

Työpaikkasi

80 huippuammattilaista tukemassa toisiaan ja kehittämässä asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja energiatalouden ammattilaisillemme, rento työyhteisö, jossa työskentelee tuoteomistajia, kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen energiatalouden tulevaisuutta, työntekoa intohimoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.. Sinä osana tätä porukkaa?

Release Train Engineerina vastaat siitä, että saamme sovitut ohjelmistoversiot toimitettua ajallaan. Yhteistyössä tuotehallinnon, asiakastuen, toimitusprojektien ja tuotekehityksen kanssa suunnittelet, organisoit ja kuvaat toimitusten sisällön, suunnittelet, resurssoit ja ohjaat versioiden toimitukset, osallistut kehityksen seurantaan ja laadun varmistukseen sekä priorisoit bugien korjaamista. Ymmärrät ja ohjaat tekemistä riippuvuuksien ja riskien pohjalta.

Seuraavat asiat auttavat onnistumaan tehtävässä:

• Kokemus vastaavista tehtävistä, esimerkiksi Release Manager, testauspäällikkö tai tekninen projektipäällikkö ovat hyviä taustoja tähän rooliin

• Kokemus versionhallinnasta, ohjelmistojulkaisuista ja/tai automaatiotestauksesta

• Kokemus ohjelmistokehityksestä

• Positiivinen asenne sekä halu kehittyä ja kehittää

• Tiimityöskentelytaidot

Tarjoamme tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon. Tätä paikkaa kannattaa hakea!

Hakemuksia käymme läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytointikonsultti Tomi Sivil, tomi.sivil@barona.fi.