Supplier Quality Specialist

Työpaikat / Supplier Quality Specialist

Supplier Quality Specialist

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Kerava Helsinki Vantaa Järvenpää Teollisuus/tuotanto Vienti/tuonti Palodex Group Oy

Etsimme nyt arvostetulle asiakkaallemme KaVo Kerrille Supplier Quality Specialistia määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2021 loppuun asti. Työpaikka sijaitsee Tuusulassa.

Supplier Quality Specialistina päätehtävänäsi on toimittajareklamaatioiden koordinointityö. Tässä tehtävässä lähetät reklamaatioita toimittajille, vastaat niihin liittyvien toimenpiteiden etenemisestä ja kommunikoinnista sekä ulkoisesti että sisäisesti. Työskentelet yhteistyössä muun operatiivisen oston, suunnittelun ja tuotantolinjojen kanssa. Lisäksi työskentelet yhteistyössä Supply Quality Engineerin kanssa tavoitteena toimittajalaadun parantaminen. Tehtävänkuvaan on mahdollista lisätä myös toimittaja-auditointien tekeminen, mikäli siihen on kiinnostusta tai mikäli sinulta löytyy siitä jo aiempaa kokemusta.

Toivomme/odotamme sinulta:

• Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. merkonomi) tai kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esim. tekniseltä puolelta (erityisesti elektroniikka)

• Kykyä lukea teknisiä dokumentteja (esim. piirrustuksia)

• Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa

• Perus IT-taitoja (esim. MS Office työkalut)

• Kokemus toiminnanohjausjärjestelmästä (Oracle) katsotaan eduksi

• Hyvää ja rempseää asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle:

• Mukavat työkaverit

• Mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät

• Hyvän perehdytyksen tehtävään sekä työparin tuen työsuhteen aikana

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi heti, mutta viimeistään 15.8.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointi tehdään yhteistyössä Baronan kanssa ja valittava henkilö rekrytoituu Baronan palkkalistoille.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Sini Jonk sähköpostitse sini.jonk@barona.fi.