Kesätyöntekijöitä Etelä-Pohjanmaan alueelle

Työpaikat / Kesätyöntekijöitä Etelä-Pohjanmaan alueelle

Kesätyöntekijöitä Etelä-Pohjanmaan alueelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Seinäjoki Lapua Kauhava Kauhajoki Alavus Hotelli- ja ravintola-ala Asennus/huolto Asiakaspalvelu/palvelu

Onko kesätyö vielä haussa? Liity mukaan huippujengiin ja tee kesästä 2021 paras mahdollinen! Baronan kautta voit työllistyä suureen valikoimaan tehtäviä ja toimialoja. Valikoimme sinulle sopivimman. Hae heti!

Työtehtävät

Haemme asiakkaillemme työntekijöitä erilaisiin tehtäviin mm. ravintoloihin, kahviloihin, baareihin siivoukseen, kaupan töihin, liikenne-asemille, muuttohommiin! Etsimme tekijöitä myös jo alkavaan rengassesonkiin! Jatka lukemista, sillä kesäduuni odottaa ottajaansa!

Mitä odotamme sinulta

Edellytämme reipasta asennetta ja omatoimisuutta. Toivomme myös, että olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään omia taitojasi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin timanttinen asenne: Emme vaadi aiempaa kokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Me Baronalla uskomme, että jokaisesta nuoresta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme aina alan voimassaolevaa työehtosopimusta.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti. Työtä on tarjolla monipuolisesti, muista mainita meille hakemuksessasi minkälaisia paikkoja ja tehtäviä sinua kiinnostaa. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2021 elämäsi paras!