Timpuri

Työpaikat / Timpuri

Timpuri

Hakuaika päättyy 22.08.2021

Kajaani Rakennusala Barona Rakennus Oy

Oletko sinä etsimämme motivoitunut aloitteleva timpuri?

Etsimme asiakkaillemme ahkeria ja toimeen tarttuvia nuorempia timpureita Kajaaniin ja lähikuntiin. Työtehtävät ja -kohteet tarkentuvat valittavien työntekijöiden osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu esimerkiksi runkojen teko, levytys ja alaslaskut. Työt alkavat heti sopivien työntekijöiden löydyttyä, ja hyville tekijöille on tarjolla töitä pitkäksi ajaksi.

Luemme hakijoiden eduksi:

  • Voimassa olevan työturvallisuuskortin

  • Auton käyttömahdollisuuden

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Kilpailukykyisen palkan, joka määräytyy kokemuksesi ja alan työehtosopimuksen mukaan

  • Reilun ja turvallisen työympäristön sekä ilmapiirin. Työtyytyväisyytemme on 4.25/5!

  • Monipuoliset työmahdollisuudet

  • Osaamistasi vastaavan työnkuvan, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi

  • Kattavan työterveyshuollon Terveystalossa

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin! Jätä hakemuksesi oheisen hakemuslinkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Baronan Matti Tolonen, jonka tavoitat numerosta 0400 978713. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen matti.tolonen@barona.fi

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kirkkokatu 22, 87100 Kajaani