Kerroshoitajia

Työpaikat / Kerroshoitajia

Kerroshoitajia

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Seinäjoki Hotelli- ja ravintola-ala

Oletko luonteeltasi periksiantamaton ja reipas tiimipelaaja? Etsimme juuri sinun kaltaistasi iloista ja ahkeraa tyyppiä kerroshoitajaksi Seinäjoelle.

Etsimme nyt töihin KERROSHOITAJIA asiakkaallemme Seinäjoen keskustassa sijaitsevaan hotelliin. Työpäivät ovat intensiivisiä ja täynnä tekemistä.

Kerroshoitajana päätehtäväsi on hotellihuoneiden kerrossiivous. Kerroshoitajana pääset osaksi kokenutta ja tehokasta tiimiä, jotka pitävät huolen myös siitä, että saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Aiempi kokemus kerroshoidosta tai siivouksesta ei siis ole vaatimus, mutta katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen, työhöntarttuva asenne ja halu oppia. Vaatimuksena on ripeä työote ja se, että nautit nopeatempoisesta työstä.

Kokonaisuuksien hahmottamisesta ja yksityiskohtien hallinnasta on kerroshoitajan työssä suuri hyöty. Myös hyvä fyysinen kunto on eduksi. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa aamuun ja aamupäivään. Olethan käytettävissä työhön myös viikonloppuisin.

Kiinnostuitko kerroshoitajan työstä? Nappaa tästä mukava duunipaikka! Lähetä hakemus heti, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Tehtävään valittujen henkilöiden toivotaan voivan aloittaa tehtävissä mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.