Tuotantotyöntekijöitä fyysiseen työhön

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä fyysiseen työhön

Tuotantotyöntekijöitä fyysiseen työhön

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Forssa Jokioinen Tammela Ypäjä Loimaa Humppila Somero Teollisuus/tuotanto Parma Oy

Etsimme Parma Oy:lle Forssaan tuotantotyöntekijöitä fyysiseen työhön.

Tehtäviin kuuluu monipuoliset tuotannon tehtävät, joihin saa kattavan perehdytyksen ja tehtävä rakentuu työntekijän osaamistason mukaisesti. Sinun ei siis tarvitse olla valmis ammattilainen; tehtävään sopii ennen kaikkea henkilö, jolle käsityökalujen käyttö on jo jollain tavalla tuttua, jolla on aktiivinen ja reipas asenne työn tekoon, hyvä fyysinen kunto ja joka haluaa oppia uutta. Hakijalla tulee olla sujuva suomen kielen taito, sillä perehdytys annetaan suomeksi. Aiempi kokemus rakennusalalta tai esimerkiksi rakennuksen perustustöistä katsotaan toki eduksi tehtävään hakiessa.

Tehtäviä on siis tarjolla monipuolisesti eri osaamistasolla varustetuille hakijoille, joten jos ylläoleva kuvaus sopii sinuun, pidät fyysisestä työstä, etkä pelkää liata käsiäsi, laita hakemus tulemaan allaolevan painikkeen kautta jo tänään!

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin täysiaikaisesti porrastetussa 1-vuorossa, tehtävä on määräaikainen ainakin marraskuun loppuun asti ja työt jatkuvat mahdollisuuksien mukaan pidempäänkin.