Vuoromestari ravintola Salveen

Työpaikat / Vuoromestari ravintola Salveen

Vuoromestari ravintola Salveen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala HOK-Elanto / Salve

Saavatko silakat sinut ilosta suunniltasi? Nytpä koitti tilaisuutesi! Pääset pian suuntaamaan kohti uniikkia työpaikkaa, jonka perinteissä näillä herkullisilla merenelävillä on tärkeä merkitys. Salvessa hyvä fiilis tarttuu vauvoista vaareihin ja taiteilijoista ministereihin.

Haemme nyt Salveen vuoromestaria, jonka ansiona on vahva ravintola-alan kokemus, ja tietenkin intohimo hyvään ruokaan. Edellytämme sinulta jo jonkin verran aiempaa osaamista esimiestyöskentelystä, ripeää työskentelyotetta ja positiivista asennetta työtä kohtaan. Työnkuvaan kuuluu työvuoron johtaminen ja tilauksien tekeminen.

Varmalla ammattitaidollasi sinulta syntyvät niin perinneherkut kuin modernimmatkin ruokalajit, ja olet kuin kala vedessä ravintolassa, jossa kaikki ruoka tehdään alusta asti itse. Erityisen loistavasti sovit Salven porukkaan, jos haluat vetää tiimisi kanssa yhtä köyttä ja sinulta löytyy myös ripaus reipasta merimieshenkeä. Lisäksi tarvitset työssä suomen kielen taitoa ja/tai englannin kielen taitoa.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä! Vuoromestarille on tarjolla täydet tunnit 112,5h/ 3vko ja mahdollisuus rekrytoitua suoraan HOK-Elannon kirjoille. Salve on auki kaikkina viikonpäivinä. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan.

Kuulostaako hyvältä? Ei muuta kuin verkot vesille ja hakemusta tulemaan!