IT-Specialist kesäksi Atealle

Työpaikat / IT-Specialist kesäksi Atealle

IT-Specialist kesäksi Atealle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki IT/tietoliikenne ATEA Finland Oy

Etsimme asiakkaallemme Atea Finland Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa IT-Specialistia lähituen tehtäviin Helsinkiin. Etsimämme henkilö on toimeen tarttuva ja IT-alalta jo hieman osaamista kerryttänyt henkilö. Mikäli sinulta puuttuu vielä kesätyö ja kaipaat työtä teknisten haasteiden parissa, tässä saattaa olla mahdollisuutesi!

Mitä?

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkaiseminen (työasemat, verkko- ja oheislaitteet sekä mobiililaitteet), käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työtä tehdään kiinteässä yritysasiakkuudessa Helsingissä.

Työajat tehtävässä sijoittuvat arkipäiviin, lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (ma-pe, klo 8-16). Työsuhde on kokoaikainen (37,5h) ja määräaikainen kesätyö ajalle 28.6. - 6.8.2021. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

Kenelle?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus tai meneillään olevat opinnot ja jo hieman kokemusta vastaavista lähituen työtehtävistä. Sinulla on myös aitoa halua ja motivaatiota syventää osaamistasi omalla työurallasi ja sytyt siitä, kun opit jotakin uutta. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva työntekijä, ja osaat priorisoida sekä suunnitella työtehtäviäsi. Nautit asiakkaiden kohtaamisesta ja erilaisten IT haasteiden ratkomisesta.

Toivomme, että hallitset:

  • Windows-käyttöjärjestelmät (7 & 10) ja M365 ympäristön
  • Active Directoryn
  • Työasemien lisälaitteet (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • Sujuvan suomen ja englannin kielen taidon

Tarjoamme:

  • Monipuolisen ja haastavan kesätyön IT-tuen parissa
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön sekä tuen työssäsi onnistumiseen

Miksi työllistyä Barona IT:n kautta Atealle?

Yksi Atean strategian kulmakivistä on "The Place to Be – kulttuuri", joka pitää sisällään mm. seuraavat teesit:

• TOP-10 työnantaja ICT-sektorilla - Paikka, jossa kaikki haluavat olla, täällä tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa.

• Ylivertainen työntekijäkokemus - Voisimme huoletta haastaa uuden työntekijän etsimään konttoriltamme kollegan, joka olisi ikinä katunut työskentelyään Atealla.

• Yksilösuorituksesta voittajajoukkueeksi - Olemme aidosti joukkue, jossa jokainen yksilö puhaltaa yhteen hiileen luodakseen jotain suurta.''

Kiinnostuitko?

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Työ alkaa 28.6.