Toimistovastaava Paraisille!

Työpaikat / Toimistovastaava Paraisille!

Toimistovastaava Paraisille!

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Parainen Kaarina Toimistotyö Asiakaspalvelu/palvelu Taloushallinto/tilintarkastus

Hei sinä aurinkoinen asiakaspalvelun ja toimistotyön ammattilainen! Oletko etsimässä kesän ajaksi töitä? Omaatko jo kokemusta taloushallinnon työtehtävistä? Siinä tapauksessa meillä on sinulle tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen työ!

Haemme asiakkaallemme Paraisille osa-aikaista

toimistovastaavaa

kesäsesongin ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työroolissasi vastaat siitä, että toimiston arki sujuu kuin tanssi!

Hoidat taloushallinnon tehtäviä, kassan täsmäytykset, raportoinnit sekä kokoat palkka-aineistot valmiiksi tilitoimistolle. Huolehdit järjestelmällisellä ja asiakaspalveluhenkisellä työskentelyotteellasi vastaukset asiakkaiden kysymyksiin ja tiedusteluihin sekä jaat työtehtävät muulle timanttiselle asiakaspalvelutiimille.

Hallitset sujuvasti MS Office -ohjelmat ja sinulta onnistuu asiakaspalvelu sekä suomeksi että ruotsiksi. Kaikkein tärkeintä meille on aurinkoinen asiakaspalveluasenteesi! Hymysi ei hyydy tiukoissakaan tilanteissa ja nautit monipuolisesta tekemisestä. Omaat jo kokemusta sekä asiakaspalvelusta että toimistotehtävistä. Työtehtävä on osa-aikainen kesä-, heinä- ja elokuun ajan (n. 20 h/vko), joten ehdit vielä hyvin työn ohessa nauttimaan myös Suomen kesästä!

Kiinnostuitko? Laita siinä tapauksessa meille lyhyt ja ytimekäs esittely itsestäsi 24.6.2021 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä! Toimi nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.