Customer Support Engineer, IoT

Työpaikat / Customer Support Engineer, IoT

Customer Support Engineer, IoT

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki IT/tietoliikenne Digita Oy

Nyt on mielenkiintoinen uramahdollisuus tarjolla, sillä etsimme asiakkaallemme Digita Oy:lle vastavalmistunutta tai hieman jo IT uraansa aloittanutta henkilöä kasvamaan ja kehittymään Digitan IoT liiketoiminnan teknisen tuen tiimiin. Onko sinulla mahdollisesti ohjelmisto-, tietoliikenne- tai automaatiotekniikan opinnot loppusuoralla/tutkinto takataskussa sekä ennen kaikkea aitoa paloa lähteä kasvattamaan osaamistasi oman alan työtehtävissä?

Digita omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa ja on maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Sen palveluihin kuuluvat tietoliikennemastojen lisäksi konesali- ja esineiden internet (IoT) -palvelut ja tulevaisuuden broadcasting-palvelut. Etsimme nyt Digitan IoT liiketoimintayksikön teknisen tuen tiimiin tulevaisuuden talenttia työskentelemään Digitan asiakkaiden teknisten ongelmien parissa. Tehtäväkenttäsi tulee olemaan mielenkiintoinen ja monipuolinen, ja työnkuvasi pitääkin sisällään tehtäviä liittyen yleiseen ongelmanratkontaan, sensoreihin, tietoliikennetekniikkaan sekä ohjelmistoihin. Sinun työsi ei tule kuitenkaan painottumaan itse koodaamiseen, mutta tulet toimimaan tiiviisti yhteistyössä koodaamiseen keskittyneiden softatalojen kanssa.

Etsimme timanttisella asenteella ja aidolla motivaatiolla varustettua henkilöä, jolla on aitoa halua lähteä rakentamaan urapolkua yhdessä Digitan kanssa. Työnkuvasi keskittyy aluksi IoT liiketoimintayksikön teknisiin tukitehtäviin, mutta tulevaisuudessa asiakkaamme ajatuksena on lähteä laajentamaan työnkuvaasi ja osallistamaan sinua muun muassa erilaisiin projekteihin. Pääset osaksi tiimiä, jossa työskennellään monenlaisien teknologioiden parissa ja sen vuoksi emme odota, että sinulla olisi syvällistä osaamista jostakin tietystä osa-alueesta, vaan enemmänkin hyvä perusymmärrys moderneista teknologioista. Aikaisempaa alan työkokemusta ei tarvitse olla, mutta odotamme kuitenkin tehtävään soveltuvaa tutkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja (AMK/yliopisto). Olet oma-aloitteinen, aktiivinen tiedonetsijä ja innokas oppija. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä rohkeutta toimia asiakkaiden ja muiden sidosryhmän jäsenten kanssa sekä suomen että englannin kielellä.

Kyseessä on 6kk:n määräaikainen työsuhde, jossa on optio jatkosta. Työsuhteen virallisena työantajana tulee toimimaan Barona IT Oy, mutta tehtävässä on mahdollisuus siirtyä Digitan palkkalistoille määräaikaisen sopimuksen päätyttyä. Työsuhde on kokoaikainen (37h/vko) ja työaika sijoittuu arkipäiviin, toimistoaikojen puitteisiin (osittain liukuva työaika). Työskentelypisteesi tulee olemaan Digitan toimistolla Pasilassa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa. Jos siis olet parhaillasi esimerkiksi kesätöissä, voimme sopia aloitusajankohdan joustavasti alkusyksyyn.

Mitä Digita tarjoaa sinulle?

Digita tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän, missä pääset konkreettisesti kiinni IoT:n tekemisen ytimeen ja mukaan suomalaisen infran digitalisoitumiseen. Pääset osaksi kasvuhenkistä tekemisen kulttuuria, jossa yhdistyy tekemisen vapaus ja vastuu. Pienehkössä tiimissä jokainen pääsee osallistumaan moneen asiaan. Näiden lisäksi tulet saamaan kattavan perehdytyksen, ammattitaitoiset kollegat sekä kattavat henkilöstöedut.

Voisiko tässä olla uusi uramahdollisuus sinulle? Mikäli koet, että voisit olla sopiva henkilö Digitan tiimiin, laitathan hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia hakujärjestyksessä ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään huumetesti sekä turvallisuusselvitys, joiden läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Lue lisää Digitasta sekä sen IoT ratkaisuista tästä.