Kokki ABC Orituvalle

Työpaikat / Kokki ABC Orituvalle

Kokki ABC Orituvalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Orivesi Kangasala Ruovesi Hotelli- ja ravintola-ala Pirkanmaan Osuuskauppa

Sykkiikö sydämesi ruoanlaitolle? Nautitko kiireestä ja monipuolisesta työstä? Pyörähtääkö käsiesi kautta niin kebabcit, perinteiset lehtipihvit kuin rapeat salaatit? Jos vastasit kyllä, jatkahan lukemista!

Etsimme Orivedelle legendaariseen ABC Oritupaan kokkia. Työtehtäviisi kuuluu mm. ala carte annoksien, pizzojen ja pikaruokien valmistaminen. Olet alan ammattilainen, juuri valmistunut kokki tai alaa parhaillaan opiskeleva tulevaisuuden tekijä. Jos olet myös oppimishaluinen, ripeä ja kiirettä pelkäämätön, saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Meidän kauttamme saat arvokasta työkokemusta, innokkaita työkavereita ja vahvan organisaation tuen työskentelyn tueksi.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat ainakin syyskuun loppuun. Tehtävään on myös mahdollista työllistyä vain kesän ajaksi. Hyvälle tekijälle on tarjolla pidempikin työsuhde. Tuntimäärä on 60-90h/3 vko tai mahdollisesti enemmänkin. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna klo 6-22). Palkka on alan TES-mukainen.

Tehtävään etsitään kokkia tai kokkiopiskelijaa, jolla on reipasta asennetta, paineensietokykyä sekä motivaatiota uuden oppimiseen. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Oletko sinä innokas kokkaaja, jolla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa? Lähetä hakemuksesi, sillä etsimme juuri sinua!

Valtatie 9, 35300 Orivesi