Kokki HalpaHalli, Pori

Työpaikat / Kokki HalpaHalli, Pori

Kokki HalpaHalli, Pori

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pori Hotelli- ja ravintola-ala Halpa-Halli Oy, Pori

Nautitko keittiön intensiivisestä ilmapiiristä ja monipuolisista työtehtävistä? Koetko suurta intohimoa ruokaa kohtaan ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi? Tämä paikka on sinua varten.

Oletko positiivinen ja palveluhenkinen keittiötyön osaaja?

Sinulta taittuvat keittiön perustyöt ja tekniikat, sekä nautit myös asiakaspalvelusta ja kohtaatkin asiakkaat ilolla. Työtehtäviin kuuluvat mm. monipuolisten lounasruokien, salaattien, a la carte annosten, pizzojen sekä vitriinituotteiden valmistaminen. Sinulla on valmius ja into hypätä perehdytyksellä myös kassan taakse asiakaspalvelutehtäviin.

Tärkeintä omassa onnistumisessasi sinulle on laadukas työn jälki sekä tyytyväinen asiakas. Sinä et pelästy muuttuvia tilanteita ja olet parhaimmillasi pienessä kiireessä. Luot omalla persoonallasi iloista tunnelmaa työyhteisöön.

Odotamme sinulta

  • Hygieniapassia
  • Keittiön rutiinien hallitsemista
  • Kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Omatoimisuutta ja reipasta otetta
  • Asiakaspalveluasennetta ja tiimityötaitoja
  • Täysi-ikäisyyttä

Tarjolla on määräaikainen osa-aikainen työsuhde, tunnit keskimäärin 90h / 3vko. Työ on päiväpainotteista klo 10-18 välillä maanantaista lauantaihin.

Kiinnostuitko työskentelemään huipputiimissä Porin HalpaHallin omassa HH-keittiössä monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa? Laita hakemus jo tänään, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.