Lähihoitaja Ylöjärvelle

Työpaikat / Lähihoitaja Ylöjärvelle

Lähihoitaja Ylöjärvelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Ylöjärvi Tampere Hämeenkyrö Parkano Ikaalinen Terveydenhuolto/sosiaaliala Attendo Mi-Hoiva Oy

Etsimme kesäksi lähihoitajaa merkitykselliseen ja vastuulliseen työhön ikäihmisten asumisyksikköön.

Etsimme asiakasyritykseemme Attendolle lähihoitajaa kesän ajaksi Ylöjärven Kuruun. Voit olla opintojen loppusuoralla oleva opiskelija tai jo alan ammattilainen - tässä tehtävässä ratkaisee asenne ja halu oppia!

Hakemamme työntekijä tulee työskentelemään Attendo Graniitissa. Graniitti on luonnonläheisellä alueella sijaitseva ikäihmisten asumisyksikkö Kurussa. Yksikössä on 41 asukaspaikkaa. Työtä on kokopäiväisesti ajalla 5.7.-31.8.2021. Tarvittaessa aloitus joustaa heinäkuun alkuun. Työvuoroja on arkisin sekä viikonloppuisin aamu- ja iltavuoroissa klo 7-21:15 välillä.

Työssä korostuu erityisesti läsnäolo ja huolenpito. Työnkuvaan kuuluu muun muassa ikäihmisten perushoiva, virikkeiden ja ulkoilun järjestäminen sekä peseytymisessä avustaminen. Työssä pääset osaksi moniosaavaa tiimiä, joka tukee myös sinun kehittymistäsi. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti huomioiden työkokemuksesi.

Tehtävään etsitään lämminhenkistä ja välittävää lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa. Työskentelet osana tiimiä, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön. Sinulla on aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa ja teet työtä täydestä sydämestä. Eduksi tässä tehtävässä on hygieniapassi sekä voimassa olevat lääkeluvat. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomenkieltä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksen oheisen linkin kautta pikimmiten! Vain järjestelmän kautta toimitetut hakemukset huomioidaan. Liitäthän hakemukseen kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi sekä mahdollisesta hygieniapassista ja muista korteista. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Virastotie 13, 34300 Ylöjärvi