Ruokapalveluvastaava, Jatsi Oy vuorohoitopäiväkoti Cooper, Järvenpää

Työpaikat / Ruokapalveluvastaava, Jatsi Oy vuorohoitopäiväkoti Cooper, Järvenpää

Ruokapalveluvastaava, Jatsi Oy vuorohoitopäiväkoti Cooper, Järvenpää

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Järvenpää Kerava Tuusula Vantaa Hyvinkää Hotelli- ja ravintola-ala Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Haemme Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy:lle ruokapalveluvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen vuorohoitopäiväkoti Cooperiin.

Etsitkö vuorotyötä? Oletko joustava keittiötyön ammattilainen, jonka organisointitaidot ovat vertaansa vailla?

Cooperin päiväkoti on Järvenpään vuorohoitoa tarjoava päiväkoti. Päiväkodissa toimii kahdeksan lapsiryhmää, joista yhdessä järjestetään myös esiopetusta. Etsimme nyt ruokapalveluvastaavaa, joka vastaa päiväkodin ateriapalveluiden sujuvuudesta. Tehtävässä vastaat itsenäisesti päiväkodin keittiön toiminnasta, jolloin tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • eri aterioiden valmistus ja esillepano; lounasruoka tulee keskuskeittiöltä valmiina, lisäkkeet ja päivällinen kokonaisuudessaan valmistetaan paikan päällä
  • erityisruokavalioista huolehtiminen sekä erityisruokavalioaterioiden valmistus
  • yhteistyö päiväkodin muun henkilöstön kanssa
  • astiahuolto sekä muut siivoustehtävät
  • omavalvonnasta ja tavarantilauksista huolehtiminen

Haemme työhön kokenutta ruokapalvelun ammattilaista, joka hoitaa työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Edellytämme tehtävään soveltuvaa, vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä alan koulutusta, hyvää suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Lisäksi toivomme, että olet motivoitunut, osaat organisoida itsenäisesti omaa työtäsi ja otat alan ammattilaisena monipuolisetkin työprosessit haltuun. Omaat myös hyvät vuorovaikutustaidot ja vakuutat asiakaspalvelutaidoillasi sekä pienen hoitolapsen että päiväkodin muun henkilökunnan. Ruokapalveluvastaavana hoidat myös tilauksia, joten perusteet tietokoneen kanssa tulee olla hallinnassa.

  • Työsuhdemuoto: Vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työajat: Vuorotyö, työajat sijoittuvat ma-la klo 7-19 väliseen aikaan ja työvuoron pituus on 7,75h, yksi lauantaivuoro kuukaudessa.
  • Palkka: AVAINTA-työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi Jatsi Oy tarjoaa henkilöstölleen kattavat henkilöstöedut!
  • Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä työhakemus samantien ja liitä ansioluettelosi sekä opiskelu- ja työtodistuksesi mukaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.