Monipalvelutyöntekijä Kangasalle

Työpaikat / Monipalvelutyöntekijä Kangasalle

Monipalvelutyöntekijä Kangasalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kangasala Hotelli- ja ravintola-ala Kangasalan kaupunki

Pysyykö kauhat ja kattilat käsissä? Hallitsetko myös siivouksen tehtävät? Mahtavaa, taidat olla etsimämme monipalvelutyöntekijä!

Haemme Baronalle monitaitoista työntekijää työskentelemään asiakasyrityksessämme Kangasalan kaupungilla. Monipalvelutyöntekijän työpäivä koostuu sekä keittiön tehtävistä että siivouksesta. Työtä on tarjolla pääosin kouluilla ja päiväkodeilla. Työaika sijoittuu arkiaamuihin ja -päiviin.

Monipalvelutyöntekijän työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Työvuorot voivat keittiö- tai siivouspainotteisia. Keittiöpainotteisissa vuoroissa työpäivään sisältyy avustavia työtehtäviä, kuten salaattien valmistusta, välipalakärryjen kokoamista ja astiahuoltoa. Ruoka tulee usein kohteeseen valmiina, jolloin tehtäviin kuuluu ruuan lämmitys/energialisäkkeen valmistus. Työpäivään sisältyy myös siivoustyötä. Siivouspainotteisissa työvuoroissa työpäivään sisältyy kohteen siivoustehtävät sekä astiahuoltoa. Siivous on yleensä ylläpitosiivousta. Vaatimuksena monipalvelutyöntekijän tehtävässä on hygieniapassi ja salmonellatodistus. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotetta.

Hakemamme työntekijä on reipas, oma-aloitteinen ja innokas. Tarjolla on sekä pidempiä määräaikaisuuksia että satunnaisua työvuoroja. Keikkaluontoisessa työssä voit sovittaa työn arkeesi joustavasti. Voit siis valita, milloin ja missä työskentelet! Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä näkemään erilaisia työpaikkoja. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Osassa kohteita oman auton käyttö on eduksi.

Jos tunnistit tästä itsesi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.