Tarjoilija Salveen

Työpaikat / Tarjoilija Salveen

Tarjoilija Salveen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala HOK-Elanto / Salve

Tule töihin Helsingin legendaarisimpaan kalaravintolaan! Nyt on haussa Hietalahden rannan Helmi, joka luo säteilevällä olemuksellaan rennon ja miellyttävän tunnelman tähän kulttiravintolaan niin taiteilijoiden, kirjailijoiden kuin työmiestenkin keskelle.

Kun kalastajat saapuvat satamaan ja auringon säteet kimaltelevat meren pinnalla, niin tässä ravintolassa tehdään täysillä hommia ja kannetaan pöytiin kaupungin parhaat silakka-annokset!

Ahdin anti on tässä ravintolassa ehtymätön ja täällä saa pöytään kunnon suomalaista comfort foodia ilman turhia kikkailuja! Työ on hektistä, joten hymysi ei saa hyytyä kiireessäkään ja pelisilmää pitää olla paapuuriin ja tyyrpuuriin ravintolan salin nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjolla on joustava työ, jossa on mahdollisuus tehdä erilaisia vuoroja 90h/3vko:ssa. Aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä ja mahdollisuus jatkaa töitä pitkäänkin.

Ankkuroi itsesi tähän satamaan! Pulloposti ei kulje perille, joten laita linkistä hakemus tulemaan! Lisää hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi. Tarvitset myös hygieniapassin ja negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta.

Hietalahdenranta 5 C, 00180 Helsinki