Monipuolisia työtehtäviä tarjolla Loimaalla

Työpaikat / Monipuolisia työtehtäviä tarjolla Loimaalla

Monipuolisia työtehtäviä tarjolla Loimaalla

Hakuaika päättyy 31.07.2021

Loimaa Pöytyä Humppila Oripää Ypäjä Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö töitä Loimaan seudulta kesäksi tai pidemmäksikin aikaa? Kerro meille, millaisia hommia haluaisit päästä tekemään, niin autamme sinua työllistymään kauttamme juuri sinulle sopiviin tehtäviin!

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä on jatkuvasti tarjolla erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä motivoituneille työntekijöille Loimaan alueella. Jotkut perustehtävät – kuten laaduntarkkailu ja pakkaus – sopivat erinomaisesti sinulle, joka etsit ensimmäistä työpaikkaasi tai vaikkapa kesä- tai keikkatyötä. Tarjoamme myös teollisuuden alan ammattilaisille heidän uransa eri vaiheisiin sopivia vaativampia rooleja, kuten asennus- ja esimiestehtäviä.

Töitä on tarjolla muun muassa mekaanisen asentajan, sähköasentajan, kokoonpanijan, hitsaajan, koneistajan, varastotyöntekijän, pakkaajan, teollisuusmaalarin ja ripustelijan rooleissa.

Jätä avoin hakemus hakemuslinkin tai chatbotin kautta, ja pyrimme löytämään sinulle juuri osaamistasi ja mielenkiintoasi vastaavaa työtä. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkkaan osaamisestasi ja mielenkiinnonkohteistasi sekä siitä, millaiset työvuorot ja kuinka pitkä työsuhde sinulle sopisi.

Mitä toivomme sinulta?

  • Vähintään 18 vuoden ikää.

  • Motivoitunutta ja innokasta asennetta työhön.

  • Vaativampien roolien osalta toivomme sinulta tehtäviin soveltuvaa koulutusta.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

  • Osaamistasi ja toiveitasi vastaavan työnkuvan, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi.

  • Reilun ja turvallisen työympäristön.

  • Mukavat työkaverit ja hyvän työilmapiirin. Työtyytyväisyytemme on 4.25/5!

  • Kaikki tarvitsemasi varusteet ja työvälineet.

  • Kattavan työterveyshuollon Terveystalossa.

Miten haen?

Jätä avoin hakemus oheisella lomakkeella tai chatbotin avulla ja työllisty kauttamme!

Hakemuksesi jättämisen jälkeen rekrytoinnin ammattilaisemme kartoittaa osaamisesi ja pyrkii löytämään sinulle juuri kokemustasi ja toiveitasi vastaavan työn nykyisistä tai tulevista asiakasyrityksistämme.

Työhakemuksesi ei tarvitse olla pitkä, emmekä arvioi oikeinkirjoitustaitoasi. Toivomme kuitenkin, että täytät hakemuksen huolellisesti, jotta saamme mahdollisimman hyvän käsityksen osaamisestasi. Kerrothan hakemuksessa ainakin osaamisestasi ja mielenkiinnonkohteistasi sekä siitä, millaiset työvuorot ja kuinka pitkä työsuhde sinulle sopisi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen myös koronaviruksen aikana. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelinhaastatteluiden lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Etähaastattelu on helppo ja turvallinen!