Maalinvalmistajia kesätöihin

Työpaikat / Maalinvalmistajia kesätöihin

Maalinvalmistajia kesätöihin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Teollisuus/tuotanto The Valspar (Finland) Corporation Oy

Etsitkö vielä kesätöitä etkä kavahda fyysistä työtä? Haemme Valsparin maalitehtaalle Vantaalla hyvän perusfysiikan ja oppimiskyvyn omaavaa henkilöä kesätöihin tuotantotehtäviin.

Tarjoamme mahdollisuuden löytää vielä kesätöitä valmistusteollisuudessa erinomaisessa työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Tehtävä sopii erinomaisesti fyysisestä työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä tai halua tehdä tuotantotöitä. Töiden aloitus olisi heti ja töitä on tarjolla elokuun loppuun asti.

Työtehtävät keskittyvät valmistavan teollisuuden tuotanto-, varastointi- ja lähetystehtäviin. Töitä tehdään 2-vuorossa: aamuvuorossa ma-pe klo 6:15 - 14:30, iltavuorossa ma-to klo 14:00 - 00:00. Iltavuoroviikoilla perjantait ovat vapaat, joka takaa pidemmät viikonloput vakaalla palkkatasolla.

Edellytämme hakijalta perustasoista fyysistä kuntoa, korkeaa työmotivaatiota sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden töistä, mutta se ei ole edellytys. Työhön perehdytetään ja koulutetaan työn ohessa, joten kokemusta alalta ei tarvitse olla. Perehdytys tapahtuu suomeksi.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Malmarintie 20, 01380 Vantaa