Materiaalitekniikan asiantuntija DEKRAlle Turkuun

Työpaikat / Materiaalitekniikan asiantuntija DEKRAlle Turkuun

Materiaalitekniikan asiantuntija DEKRAlle Turkuun

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku Raisio Naantali Lieto Kaarina Teollisuus/tuotanto Tekniikka Tutkimus/kehitys DEKRA Industrial Oy

Materiaalitekniikan, metallurgian ja vaurioselvityksen asiantuntija, tässä sinulle mielenkiintoinen työmahdollisuus DEKRAn palveluksessa Turussa!

Haemme DEKRAn Turun metallilaboratorioon

metallurgia- tai materiaaliasiatuntijaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

DEKRA on yksi maailman johtavista testaus ja tarkastustaloista. Suomessa olemme erikoistuneet teollisuuden tarkastuksiin ja testaukseen. Metallilaboratoriomme Suomessa palvelevat kokonaisvaltaisesti suomalaista metalliteollisuutta toimipisteissämme Turussa ja Oulussa. Tarjoamme testaus -ja materiaaliosaamisemme asiakkaidemme käyttöön tuotekehitykseen, laadunvarmistukseen ja hyväksyntään liittyvissä kysymyksissä. Materiaaliosaamisemme myötä toimimme myös riippumattomana ja puolueettomana asiantuntijana vauriotapauksiin ja kunnossapitoon liittyvissä toimeksiannoissa.

Tulet työskentelemään Turun Metallilaboratoriossa materiaaliasiantuntijana. Ensisijaisesti tehtäväsi liittyvät asiakasyritystemme asiantuntijatoimeksiantoihin, joita koordinoit yhdessä kollegojesi kanssa. Viimekädessä vastaat koko toimitusketjusta toimeksiantoihin liittyen, kontaktoinnista aina raportointiin ja työn luovutukseen asti. Sinulla on myös merkittävä rooli asiantuntijapalvelumme kehittämisessä, asiakaspalvelussa ja niin halutessasi tuotealueen myyntitehtävissä. Tulet vastaamaan myös osa-alueellesi liittyvistä standardimenetelmistä sekä niiden kehittämisestä ja osaamisemme ylläpidosta yhdessä laboratorion teknisen päällikön ja muun henkilöstön kanssa.

Ihanteellisesti sinulla on aiempaa työkokemusta metallurgiaan liittyvistä tehtävistä, materiaalitekniikasta ja mahdollisesti vauriotutkimuksesta. Voit olla myös kone-, prosessi- tai kemiantekniikan ammattilainen, jolla on osaamista metallimateriaalin parista joko koulutuksen tai työtehtävien kautta. Pidämme lähtökohtana ylempää korkeakoulututkintoa, mutta huomioimme myös muun koulutustaustan, jos sinulla on selkeästi kokemuksesi kautta mahdollisuus osoittaa soveltuvuutesi tehtävään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää selkeää suullista ja kirjallista ilmaisua suomeksi ja englanniksi, tunnet myös hyvin alan termistöä. Tehtävien nopeassa omaksumisessa sinua tukee aiempi kokemus alla mainituista menetelmistä:

  • Mikroskopia ja kuvantaminen; valomikroskoopit – elektronimikroskoopit
  • Metallianalytiikka
  • Jäljennetarkastus
  • Materiaalien mekaaninen testaus

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa ja käytännönläheisessä tehtäväkentässä. Työyhteisömme ja toimintatapamme antaa sinulle hyvät mahdollisuudet ohjata omaa työsuoritettasi ja vaikuttaa myös yhteisiin käytäntöihimme. DEKRA tarjoaa sinulle avoimen ja turvallisen pohjan kehittää itseäsi ja erityisosaamistamme materiaalitekniikan ja testauksen kansainvälisessä toimintakentässä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan DEKRA Industrial Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä DEKRAlla antaa testauspäällikkö Teppo Vihervä p.0400183151 (tiistaisin ja torstaisin klo 14-16)

Rekrytoinnissa meitä avustaa Barona.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluetteloineen Baronan rekrytointijärjestelmän kautta 31.7.2021 mennessä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen rekrytointiprosessiin, olethan yhteydessä Baronalla Kati Blinnikkaan p. 050 370 8435 (tavoitettavissa ti 21.6. klo 14-16 ja to 24.6. klo 9-10.30) tai Linda Nevanpäähän p. 050 308 0932, parhaiten tavoitettavissa ma 28.6. klo 10-11 ja to 8.7. klo 13-14 välisenä aikana.