Baarin vuoropäälliköitä Mummotunnelin kesään!

Työpaikat / Baarin vuoropäälliköitä Mummotunnelin kesään!

Baarin vuoropäälliköitä Mummotunnelin kesään!

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala HOK-Elanto / Mummotunneli

Mahtavan makea Mummotunnelin kesä kaipaa juuri sinua! Mikäli olet kunnon kesäduuniasenteella varustettu ravintola-alan osaaja ja haluat että kesäsi pursuaa upeita asiakaskohtaamisia, ikimuistoista tiimihenkeä ja monipuolisia vuoroja, kannattaa tähän tarjoukseen tarttua oikopäätä. Kesän valoisat illat taittuvat yöksi ja tunnelma nousee katonrajan yli pilvettömälle taivaalle asti, kun kesän kovin tiimi ryhtyy hommiin!

Vuoropäällikkönä varmistat, että palvelu pelaa ja asiakkaat viihtyvät. Tässä tehtävässä tarvitset taitoa tiimisi tsemppaamiseen ja hyvän työskentelyfiiliksen ylläpitämiseen. Tarvitset työssä aiempaa kokemusta esimiestyöskentelystä ja totta kai ravintolamaailman tuntemusta. Mummotunnelin vuoropäällikkönä saat mahdollisuuden työskennellä oman kotiravintolasi lisäksi useammassa kuin yhdessä Wanhan kauppakujan ravintolassa: Sing and Pore, Venn, Tapas Barcelona, Pub Gaselli ja Amarillo tarjoavat kesääsi taatusti vaihtelua.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla elo-syyskuuhun saakka, noin 90 h / 3 viikkoa.

Varmista paikkasi Mummotunnelin sykkeessä ja laita hakemus heti!