Sähköautomaatioasentaja huolto- ja asennustehtäviin

Työpaikat / Sähköautomaatioasentaja huolto- ja asennustehtäviin

Sähköautomaatioasentaja huolto- ja asennustehtäviin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto

Haemme Tampereella sijaitsevalle asiakkaallemme monipuolista sähköautomaatioasentajaa automaatiolaitteiden käyttöönotto-, huolto- ja asennustehtäviin liikkuvaan työhön.

Työ sopii sähkö- /automaatioalan koulutuksen omaavalle asentajalle tai teknikolle, jolla on jo kokemusta vastaavantyyppisestä liikkuvasta asennus- ja huoltotyöstä. Hakemamme henkilö omaa hyvän ongelman ratkaisukyvyn ja kykenee toimimaan itsenäisesti haasteellisissa tilanteissa. Työ vaatii tekijältä vahvaa sähköalan osaamista ja hyviä mekaanisia käden taitoja. Työ on isolta osin liikkuvaa matkatyötä asiakkaiden luona ympäri Suomea sekä mahdollisesti ajoittain myös ulkomaillakin, joten odotamme hakijalta päivystys- ja matkustusvalmiutta sekä englannin kielen osaamista.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kasvuyhtiössä rennossa ja mukavassa työyhteisössä. Saat kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkan, terveysvakuutuksen sekä liikuntaedut.

Valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan tehtävää oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.