Huoltoasentajia oppisopimuskoulutukseen VAK Huoltopalveluille

Työpaikat / Huoltoasentajia oppisopimuskoulutukseen VAK Huoltopalveluille

Huoltoasentajia oppisopimuskoulutukseen VAK Huoltopalveluille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Asennus/huolto Logistiikka/kuljetus/liikenne Tekniikka VAK Huoltopalvelut Oy Vantaa

Kiinnostavatko sinua raskaan kaluston huoltotehtävät? Haluatko vakituisen työpaikan ja ammattitutkinnon samassa paketissa? Etsimme VAK Huoltopalvelut Oy:lle Vantaalle motivoituneita tekijöitä palkalliseen huoltoasentajan oppisopimuskoulutukseen!

Olit sitten kokenut konkari, työurasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä tai alaa vaihtava ammattilainen – me koulutamme sinusta rautaisen osaajan huoltoasentajan tehtäviin! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiselle uralle mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa!

Huoltoasentajana pääset tekemään monipuolisia huoltotehtäviä raskaalle kuljetuskalustolle. Työtehtäviisi voi kuulua mm. ajoneuvosähkötöitä, mekaanisia kunnossapitotöitä, hitsaustöitä, lasikuitu- ja puutöitä, jarru-, jousitus- tai hydraulilaitehuoltoja, pintakäsittelytöitä sekä monia muita monipuolisia raskaan kaluston huoltotehtäviä. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja pääset käyttämään niissä laajasti koulutuksessa oppimiasi asioita sekä kartuttamaan yhä edelleen ammattitaitoasi myös jatkossa mielenkiintoisten tehtävien parissa.

Koulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden palkalliseen opiskeluun autoalan moniosaajaksi. Koulutusen kesto riippuu aikaisemmasta kokemuksesta, ja sen jälkeen työllistyt suoraan VAK Huoltopalvelut Oy:lle, joka on alansa markkinajohtaja Suomessa. Jo koulutuksen aikana sinulle maksetaan TES:n mukaista palkkaa.

Opiskelut suoritetaan pääasiallisesti työn ohessa, minkä lisäksi muutaman kerran kuussa opiskelet myös lähiopetuksessa. Oppisopimuskoulutuksen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella.

Olet sopiva hakija koulutukseen, mikäli sinulla on

• asenne kohdallaan

• hyvä fyysinen kunto

• valmius 2-vuorotyöhön ja

• suomen kielen taito.

Tehtävässä on hyötyä aiemmasta huolto- ja asennustehtävien kokemuksesta esimerkiksi koulun, työn tai harrastusten parissa sekä C-luokan ajokortista. Niitä tärkeämpää on kuitenkin ehdottomasti motivoitunut asenteesi.

Työt ja koulutus alkavat syksyn 2021 aikana sopimuksen mukaan elo-, syys- ja lokakuussa. Aloitamme hakijoiden haastattelut välittömästi jo hakuajan aikana, joten hakemus kannattaa jättää heti!

Lisätietoja koulutuksesta ja työstä antaa mielellään Baronan Leena Ylinen, puh. 040 579 4579.

Pohditko ehkä, millaista on huoltoasentajan työ VAK:lla? Tutustu tarkemmin vuoroesimies Jarkko Lehtosen työhön https://vak.fi/fi/uratarinat/tyoni-on-erittain-monipuolista-ja-kaikki-paivat-ovat-erilaisia-kalusto-ja-tekniikka-paivittyvat-koko-ajan-se-pitaa-mielenkiinnon-ylla-ja-innostaa-oppimaan-uutta/!