Tuotantotyöntekijöitä Mauste-Salliselle Naantaliin

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä Mauste-Salliselle Naantaliin

Tuotantotyöntekijöitä Mauste-Salliselle Naantaliin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Naantali Teollisuus/tuotanto Elintarviketeollisuus Mauste-Sallinen Oy

Tarjoamme sinulle mukavan työn suomalaisen perheyrityksen palveluksessa. Asiakkaanamme on yritys, joka valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan sekä teollisuuteen.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta teollisuudessa työskentelystä. Työtehtäviin kuuluu mm. trukilla ajoa, pakkaamista ja koneiden valvontaa. Työ on fyysisesti raskasta, koska työssä on jatkuvasti painavaa nosteltavaa. Trukin käyttö opetetaan tarvittaessa.

Emme vaadi sinulta suurta kokemusta, mutta motivaatio ja reipas asenne työtä kohtaan pitää olla kunnossa!

Huomioimme vain ne hakijat, jotka hakevat pitkäaikaista työtä ja olet käytettävissä kokoaikaisesti määräaikaiseen työsuhteeseen niin, että työsuhteen aloitus on elokuussa noin 2.8 ja kesto 17.12.2021 saakka ja tämän jälkeen työsuhde todennäköisesti jatkuu määräaikaisuudella kevääseen 2022 ja sen jälkeen työntekijä rekrytoituu suoraan Mauste-Salliselle.

Työ on pääsääntöisesti 1-vuorotyö klo 7.30-15.30 (ma-pe), mutta valmius 2-vuorotyöhön tulee olla! Sesonkeina työajat ovat 07.30-15.30/ 13.30-21.30. Työssä et tarvitse autoa, mutta työpaikan sijainnin vuoksi sinulla tulisi olla auto käytettävissä.

Työssä noudatetaan kaupan varasto työehtosopimusta.

Kysymyksiin vastaa henkilöstökonsultti Pirjo Rouhiainen, puh. 0407747780 (ma-to), pirjo.rouhiainen@barona.fi. Laitathan hakemuksesi ilmoituksessa olevan linkin kautta .

Emännänkatu 4, 21100 Naantali