Kokki Lapland Hotels Kilpis

Työpaikat / Kokki Lapland Hotels Kilpis

Kokki Lapland Hotels Kilpis

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Enontekiö Rovaniemi Kemi Hotelli- ja ravintola-ala Lapland Hotels Oy

Lapland Hotels Kilpis on seikkailijoiden, talvi- ja kesäkalastajien sekä vaeltajien tukikohta, ympärillä maamme korkeimmat huiput ja aivan lähellä myös huikeat ”alppimaisemat”. Hotellimme sijaitsee upeissa maisemissa Kilpisjärven rannalla, Saanan tuntumassa. Kilpikselle tullaan maisemien lumoamina tai harrastukseen hurahtaneina. Talvisin tunturit kutsuvat hiihtovaeltajia ja vapaalaskijoita. Ulkoilupäivän kruunaavat sauna ja avantouinti. Kesäisin Lapland Hotels Kilpis palvelee vaeltajien ja kalastajien lisäksi automatkalaisia ja motoristeja.

Etsimme asiakkaallemme a' la carte taitoista KOKKIA määräaikaiseen työsuhteen kesä- ja syyskaudelle!

Ainoastaan kesäisin avoinna olevan Lapland Hotels Kilpiksen ravintolan ruokalista koostuu jäämeren ja pohjoisen tuntureiden antimista. Upeat kalat tulevat Jäämeren rannoilta, kuningasrapu Varangin vuonoilta ja poro naapuripalkisilta.

Toivomme sinulta löytyvän koulutusta ja aiempaa työkokemusta keittiön työtehtävistä. Olet joustava, etkä jätä kaveria pulaan kiireenkään keskellä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuista työkokemusta Käsivarressa upeiden maisemien, työkavereiden ja asiakkaiden ympäröimänä. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää aina 30.9.2021 saakka, työtuntien ollessa 90-112,5h/3vko.

Koska olet tärkeä osa kesätiimiä, neuvotellaan kanssasi kilpailukykyinen palkka osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Jos palat halusta liittyä osaksi joukkoa, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.