Floristeja myyjän tehtäviin, Prisma Kaari, Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Floristeja myyjän tehtäviin, Prisma Kaari, Helsinki, HOK-Elanto

Floristeja myyjän tehtäviin, Prisma Kaari, Helsinki, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Prisma Kaari on HOK-Elannon suurin Prisma ja tarjoaa laajimmat valikoimat kaikilla tuotealueilla. Ruokatori ja hedelmä- ja vihannesosasto ovat myymälämme sydän ja ovat aina täynnä ajankohtaisia ja tuoreita herkkuja jokaisen makuun. Lisäksi ruokaosastoltamme löytyy esim. Fazer Leipomo, jossa päivittäin leivotaan Fazerin myllyn kotimaisista jauhoista leivät käsin. Deli Kahvibaarissa voit syödä aamiaisbuffetin tai keittolounaan, lisäksi löydät sieltä myös runsaasti muuta herkullista tarjontaa. Käyttötavaraosastoiltamme löydät jatkuvasti ajankohtaiset kauteen ajoittuvat tuotteet. Kaaresta löydät parhaat valikoimat näihinkin. Prisma Kaari palvelee kellon ympäri, 24 h joka päivä.

Haemme floristeja myyjän työtehtäviin Prisma Kaareen syksyllä 2021 avattavaan kukkapisteeseen.

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Hakemamme myyjät kehittävät ja myyvät aktiivisesti kukkapisteen tuotteita, kokemus floristin tehtävistä sekä kukkasidontatyöstä on edellytys tehtävässä toimimiselle. Tehtäviin kuuluu tarvittaessa myös muut myyjän työtehtävät Prisman eri osastoilla. Odotamme sinulta toimeliasta, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen ja monipuoliseen työskentelyyn osana uutta palvelukonseptia. Työvuorot ovat vaihtelevia ja sijoittuvat kaupan aukiolojen mukaisesti eri kellonaikoihin arkisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Saat olla kehittämässä uutta palvelukonseptia
  • Nykyaikaiset ja tarkoitukseen suunnitellut työtilat sekä -välineet
  • Monipuolisia työtehtäviä ja vaihtelevia työvuoroja
  • Voit vaikuttaa oman työurasi kehitykseen
  • HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut
  • Kaupan TES:n mukaisen palkkauksen
  • Vakituisen työsuhteen luotettavalla työnantajalla
  • Työsopimuksen tuntimäärä 30h viikossa

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30h/viikko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi

Lisätietoja tehtävästä antaa kassavastaava Carita Sinisalo p. 010 – 76 68060 29.6 klo 12-14, 30.6 klo 18-20 sekä 6.7 klo 8-10

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Prisma-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua, ja paikat täytetään sopivien työntekijöiden löydyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki