Palveluasiantuntijoita / Omaguru-asiantuntijoita Joensuuhun, Elisa Oyj

Työpaikat / Palveluasiantuntijoita / Omaguru-asiantuntijoita Joensuuhun, Elisa Oyj

Palveluasiantuntijoita / Omaguru-asiantuntijoita Joensuuhun, Elisa Oyj

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Joensuu Asiakaspalvelu/palvelu IT/tietoliikenne Elisa Oyj

Maineikas joukko kasvaa Suomen parhaimpiin työpaikkoihin kuuluvalla Elisalla! Oletko kiinnostunut tietoteknisten ongelmien ratkaisemisesta ja asiakaspalvelu on sinun juttusi? Mikäli nyökkäsit, meillä saattaa olla paikka juuri sinulle!

Haluamme tarjota sinulle paikan timanttisessa joukossamme Elisalla! Tarjolla on nyt mahdollisuus määräaikaiseen työhön (12 kk), jossa jatko saattaa olla myös mahdollinen. Työ on osa-aikainen ja tuntimäärät voivat vaihdella, mutta töitä on aina vähintään 20 h/vko. Työt alkavat 19.7.2021.

Palveluasiantuntija / Omaguru-asiantuntija

Polkusi Elisalla alkaa Palveluneuvojan tehtävästä ja koulutusten myötä kasvat Palveluasiantuntijaksi tai jopa OmaGuruksi saakka. Kumpaan tehtävään päädytkään, olet eturivissä luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia Elisan henkilöasiakkaille.

Tehtävissä vastaanotat asiakkaiden puheluita ja palvelet asiakkaita erilaisissa tilanteissa monia palvelukanavia käyttäen. Työtäsi on aivan tavallisissa arkipäivän tietoteknisissä pulmissa auttaminen, joihin tarjoat markkinoiden asiakaskeskeisimmän avun elämyksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla sekä myynnillisellä otteella. Sinun ei tarvitse olla velho tietoteknisissä asioissa, vaan kiinnostus teknisiin härpäkkeisiin ja vempaimiin riittää. Tärkeintä on, että vuorovaikutustaitosi ja asenne uuden oppimiseen ovat kunnossa.

Tulevalta kollegaltamme toivoisimme:

  • esimerkillisiä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta heittäytyä uusiin tilanteisiin
  • aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • hyviä teknisiä perustaitoja ja vahvat valmiudet oppia näppärästi uusia järjestelmiä
  • halukkuutta ja intoa suositella asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita
  • sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi, ruotsin osaamisesta on etua

Hyppää mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme!

Me perehdytämme sinulle yleisimmät asiakaspulmat ja kaikki muut tarvittavat työkalut, joten pääset hyvin alkuun. Saat myös jatkuvaa tukea muilta kollegoilta ja pääset kehittämään itseäsi laajalla skaalalla työn ohella.

Annamme sinulle myös mallin selkeään työntekoon ja oppimiseen sekä valmennamme asiakaskohtaamis- ja vuorovaikutustaitosi huippuunsa. Palvelun luonteen vuoksi sinulla on laaja palvelemisen vapaus - pääset hyödyntämään ja kehittämään omia vahvuuksiasi.

Työ tehdään Elisan toimitiloissa/etänä Elisan esihenkilöiden johtamana. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa, joten huolehdimme Baronalla rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Innostuitko? Mahtavaa, niin mekin! Hae heti urasivujemme kautta, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valitulta tarkastetaan luottotiedot ja teetetään turvallisuusselvitys sekä huumetesti.