Tuotantotyöntekijöitä Kesla Oyj:lle

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä Kesla Oyj:lle

Tuotantotyöntekijöitä Kesla Oyj:lle

Hakuaika päättyy 10.08.2021

Kitee Joensuu Savonlinna Teollisuus/tuotanto Kesla Oyj

Etsitkö pidempiaikaista, jopa vakituista työtä? Oletko sinä seuraava ylpeä Keslalainen?

YRITYKSESTÄ

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa. Loppukesästä alkaen työpaikka on savuton.

Etsimme asiakkaallemme KESLA Oyj TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ alkaa ensin määräaikaisena työsuhteena, mutta hyvälle tekijälle olisi mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme uusia ylpeitä Keslalaisia seuraaviin tehtäviin.

JOENSUU

  • Kokoonpanohitsaajia

Työ sisältää monipuolisia materiaalinkäsittelylaitteiden osakokonaisuuksien kokoonpanohitsauksia ja -asennuksia. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää aiempaa hitsauskokemusta, sorminäppäryyttä, hyvää hahmotuskykyä ja käsityökalujen käytön hallintaa. Asennukset tehdään tiimityönä, joten hyvä huumorintaju ja sosiaalinen luonne ovat tärkeitä ominaisuuksia.

ILOMANTSI

  • Koneistajia

Sinulla on metallialan tekninen peruskoulutus, kokemusta CNC-koneistuksesta ja ohjelmoinnista, sekä hyvä piirustusten lukutaito. Työkokemuksen osalta voit olla tuoreempi ammattilainen tai kokeneempi konkari, kunhan omaat hyvät sosiaaliset taidot ja haluat kehittää ammattitaitoasi.

  • Hitsaaja

Sinulla on jonkin verran kokemusta MIG-MAG-hitsauksesta, alan koulutusta sekä piirustusten lukutaitoa. Olethan myös rautaisen motivaation ja reippaan asenteen omaava tekijä.

KESÄLAHTI

  • Polttoleikkaaja

Työtehtäviisi kuuluvat metallien muotoonleikkaukset erilaisin polttoleikkausmenetelmin. Tiimityöskentelytaidot ovat tärkeä osa työssä pärjäämistä, mutta sinulla on myös kyky itsenäiseen työotteeseen. Voit olla nuori, juuri työuraasi aloittelemassa tai jo kokenut konkari. Pääasia, että työmotivaatiosi on hyvä ja olet valmis oppimaan uutta.

  • Kokoonpanohitsaaja

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten harvesterikourien, hakkureiden sekä traktorivarusteiden kokoonpanohitsaustyöt. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää aiempaa robottihitsauskokemusta sekä siihen liittyvästä ohjelmoinnista. Työtä tehdään tiimissä, joten hyvä huumorintaju ja sosiaalinen luonne ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Työvuoromalli: Työpisteestä ja paikkakunnasta riippuen työtä tehdään arkisin ja sinulla on oltava valmius myös 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä viihtyisään työympäristöön, jossa pääset kehittämään taitojasi ja pääset haastamaan itseäsi. Kauttamme saat kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat sovitusti loppukesän ja syksyn aikana.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi