Service Desk -asiantuntija Helsinkiin, vuorotyö

Työpaikat / Service Desk -asiantuntija Helsinkiin, vuorotyö

Service Desk -asiantuntija Helsinkiin, vuorotyö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki IT/tietoliikenne

Etsimme nyt kansainväliselle asiakasyrityksellemme ServiceDesk -asiantuntijaa vahvistukseksi 24/7 tiimiin. Kyseessä on monipuolinen ja asiantunteva, yritysasiakkaisiin keskittynyt ympäristö. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Jos viihdyt asiakasrajapinnassa ja työskentelet mielelläsi teknisten haasteiden parissa, saatat olla etsimämme henkilö! Tässä tehtävässä riittää haastetta myös jo aiempaa ServiceDesk -kokemusta omaavalle henkilölle.

Tulevassa työssäsi ratkot etänä yritysasiakkaiden palvelupyyntöjä puhelimitse, etähallintatyökalun, chatin ja sähköpostin välityksellä. Palvelupyynnöt voivat liittyä esimerkiksi ohjelmistoihin, käyttöjärjestelmiin, käyttäjähallintaan, työasemiin sekä mobiili- ja oheislaitteisiin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet taitava ongelmanratkaisija ja viihdyt ajoittain hektisessäkin työympäristössä. Reipas asenne ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyöhön ovat erittäin tärkeää tehtävässä menestymiselle. Tehtävässä saat työsi tueksi asiantuntevan ja hyväntuulisen tiimin, joten sinun ei kuitenkaan tarvitse painia teknisten haasteiden kanssa yksin! Työkielinä tehtävässä ovat suomi ja englanti. Työtä tehdään 3-vuorossa. Perehtymisjakson jälkeen siirryt mukaan vuorokiertoon, joka sisältää myös ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Toivommekin sinulta valmiutta myös vuorotyöhön.

Tehtävä on määräaikainen 12 kuukautta, mutta saattaa sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokopäiväinen ja aloitus elokuussa 2021. Työnantajana työsuhteessa toimii Barona IT Oy.

Onko sinulla esimerkiksi:

  • soveltuva IT-alan koulutus tai loppuvaiheessa olevat alan opinnot
  • vahvaa osaamista Windows työasemaympäristöistä
  • kokemusta AD käyttäjähallinnasta
  • M365-ympäristön tuntemusta
  • asiakaslähtöinen työskentelyote
  • kyky toimia kiireisissäkin tilanteissa järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti
  • kommunikointitaito suomeksi ja englanniksi

Tarjoamme:

  • monipuolisia ja haastavia työtehtäviä kansainvälisessä organisaatiossa
  • mahdollisuuden laajentaa osaamistasi teknisen tuen kentässä
  • asiakasyrityksemme vahvan osaamisen ja tiimin kannustuksen työsi tueksi

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, laitathan meille hakemuksesi ja CV:si tulemaan Baronan hakuportaalin kautta. Haastattelemme henkilöitä mahdollisesti jo hakuajalla.

Toteutamme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti, etäyhteyksiä hyödyntäen.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.