Taloushallinnon tekijä

Työpaikat / Taloushallinnon tekijä

Taloushallinnon tekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Taloushallinto/tilintarkastus

Oletko tarkka ja ripeä taloushallinnon ammattilainen etsimässä uusia haasteita? Löytyykö sinulta aiempaa kokemusta muun muassa myyntireskontrasta ja uuden järjestelmän tuotantoon panosta? Mikäli vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme taloushallinnon tekijää täysipäiväiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Arvioitu työnkesto on kolme kuukautta ja työt alkaisivat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Asiakkaamme toimii kiinteistö- ja hoitopalvelualalla. Asiakkaamme toimiston sijainti on Helsingin kantakaupungissa, mutta työtä on mahdollista tehdä täysin etänä.

Taloushallinnon tekijän tehtävässä työskentelet osana pientä noin kuuden hengen taloustiimiä. Sinun tehtäväsi taloushallinnon tekijänä on muun muassa asiakaspalvelu myyntireskontraan liittyvien asioiden osalta sekä laskutuksen oikaisut ja korjaukset. Tämän lisäksi vastuullasi on kk-laskutus, laskujen lähettäminen, e-laskut sekä toimintamallien kirjaaminen.

Asiakkaallamme on taloushallinnonjärjestelmän vaihtoprojekti käynnissä, minkä takia työssä pääsee myös työskentelemään läheisesti uuden järjestelmän käyttöönottoon liittyvien tehtävien parissa. Tästä syystä toivommekin, että sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta järjestelmävaihdoksien parissa työskentelystä. Järjestelmäosaamisen lisäksi tehtävässä pärjääminen edellyttää hyvää kykyä ymmärtää talouden perusprosesseja (erityisesti myynti- ja ostoreskontra).

Hae nyt! Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.6.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että ilmoitus saatetaan poistaa sopivan henkilön löydyttyä.

Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Baronan rekrytointikonsultti Sini Jonkiin sähköpostitse sini.jonk(at)barona.fi.