Vastaanotto- ja lähettämötyöntekijöitä Tuusulaan

Työpaikat / Vastaanotto- ja lähettämötyöntekijöitä Tuusulaan

Vastaanotto- ja lähettämötyöntekijöitä Tuusulaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Teollisuus/tuotanto KaVo Kerr

Etsimme arvostetulle hammasröntgenlaitteita valmistavalle asiakkaallemme KaVo Kerrille uusia varasto-, lähettämö- ja vastaanottotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Tuusulaan.

Asiakkaamme KaVo Kerr on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus, joka on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Työsuhteen kesto on alkuun arviolta vuoden loppuun asti, mutta hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa. Töitä tehdään päivävuorossa Tuusulassa sijaitsevissa tuotantotiloissa.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotteiden keräily- ja pakkaustehtäviä, vastaanottoa ja lähettämistä. Varmistat tuotantolinjoilla tarvittaevien osien saatavuuden sekä sen, että osia on riittävästi varastossa. Aiempi kokemus varastotöistä katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin tehtäviin opastetaan. Tärkeimpiä piirteitä ovat erinomainen asenne työntekoa kohtaan ja aito motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi varastotöiden parissa. Työskentelet siisteissä tiloissa ja pääset myös tutustumaan Lean-työskentelyyn.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Ari Kumlander ari.kumlander@barona.fi

Nahkelantie 160, 04300 Tuusula