Työntömastotrukinajotaitoinen varastotyöntekijä

Työpaikat / Työntömastotrukinajotaitoinen varastotyöntekijä

Työntömastotrukinajotaitoinen varastotyöntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne

Hallitsetko työntömastotrukin käytön? Haluatko päästä työskentelemään vaihtelevien varastotöiden parissa?

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan työntömastotrukinajotaitoista varastotyöntekijää vahvistamaan yhteen hiileen puhaltavaa nykyistä varastotiimiä. Töitä tehdään pääasiassa keräys-, vastaanotto- ja hyllytystehtävien parissa viileässä varastossa (noin +4 asteinen), mutta töissä voit päästä tekemään muitakin työtehtäviä tilanteen mukaan. Työajat sijoittuvat maanantain ja lauantain välille klo 6-22 välisille ajoille niin, että töitä tehdään viitenä päivänä viikossa. Tehtävässä pärjääminen edellyttää aikaisempaa kokemusta työntömastotrukin käyttämisestä.

Toivomme työntekijältä oma-aloitteista ja tehokasta otetta työskentelyyn. Tarjoamme rennon ja kannustavan työympäristön, hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden loppuun saakka, mutta hyvin työssä pärjäävällä ja pätevällä henkilöllä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työhön. Mahdollisuus on myös tehdä kesällä töitä kokoaikaisesti ja syksyllä osa-aikaisesti työntekijän näin halutessaan.

Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille viipymättä!