Hesburger-työntekijä Neste Häijäälle

Työpaikat / Hesburger-työntekijä Neste Häijäälle

Hesburger-työntekijä Neste Häijäälle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Sastamala Hotelli- ja ravintola-ala Neste Häijää

Etsimme iloista ja uutteraa pikaruokatyöntekijää Häijään Nesteelle. Jos siis kestät keittiön kuumuuden hymy huulilla, niin laita hakemusta tulemaan!

Haemme asiakasyritykseemme Neste Häijäälle pikaruokatyöntekijää vuoden kestoiseenmääräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa elokuussa 2021.

Työtehtäviin kuuluu ravintolan asiakkaiden palvelua kassatarjoilijan tehtävissä sekä keittiön paiston pyörittämistä. Pääset siis valmistamaan herkullisia hampurilaisia, salaatteja ja muita ruokia sekä valaisemaan asiakkaiden päivän iloisella asiakaspalveluasenteellasi! Tehtäviin kuuluu myös keittiön ja salin siisteydestä huolehtimista ja omavalvontaa. Työtä on tarjolla 30h/viikko. Työ on vuorotyötä aukioloaikojen puitteissa klo 5-22 välillä arkisin ja viikonloppuisin.

Etuna tässä tehtävässä on aikaisempi heseosaaminen. Myös muu kokemus huomioidaan, jos olet esimerkiksi pizzan pyörittelyn mestari! Tämä työ vaatii tekijältään paineensietoa ja kykyä pitää langat käsissään kovassakin kiireessä. Unelmahakijamme ote työhön on ripeä ja asiakaslähtöinen. Aurinkoisen asiakaspalvelijan hymy ei hyydy hektisessäkään pyörityksessä. Tehtävässä vaaditaan hygieniapassia ja ajan tasalla olevaa salmonellatodistusta, tarvittaessa opastamme näiden hankintaan.

Jos siis olet etsimämme toimelias ja asiakaspalveluhenkinen pikaruokatyöntekijä, laita hakemus jo tänään tulemaan oheisen linkin kautta! Liitäthän hakemukseesi mukaan kuvat alan työ- ja opintotodistuksista sekä hygieniapassista. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Kauppakuja 1, 38420 Sastamala