Kassatarjoilija lounasravintolaan

Työpaikat / Kassatarjoilija lounasravintolaan

Kassatarjoilija lounasravintolaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Seinäjoki Hotelli- ja ravintola-ala

Haemme KASSATARJOILIJAA monipuoliseen päivätyöhön Seinäjoen keskustassa sijaitsevaan lounasravintolaan. Tämä pesti yhdistää aurinkoisen asiakaspalvelun kassalla, salin hoitamisen sekä keittiön avustavat työt, joten pääset päivän aikana käsiksi monipuoliseen kattaukseen erilaisia tehtäviä.

Työtehtäviisi kuuluvat lounaan avustavat tehtävät,asiakaspalvelu, kassan käyttö ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Tässä työssä pääset myöskin tutustumaan keittiönpuolen tehtäviin mikäli kiinnostusta ja halua riittää.

Toivomme sinulta reipasta otetta työhösi, positiivista asennetta ja huumorintajua. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta ja iloisia asiakaspalvelutaitoja. Aikaisempi työkokemus ravintola-alan tehtävistä katsotaan eduksesi mutta se ei ole välttämätön. Lisäksi edellytämme asiakaspalvelussa suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia.

Tarjolla on paitsi monipuoliset työtehtävät, myös erittäin mukavat säännölliset työajat: päivittäinen työaika on maanantaista perjantaihin noin klo 11-16 . Työt alkavat sopimuksen mukaan perehdytyksellä heinäkuun lopussa/elokuun alussa.

Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys
  • Suomen kielen taito

Eduksi luettavat asiat:

  • Hygieniapassi
  • Kassaosaaminen