Kesätyöntekijä varaosavarastolle

Työpaikat / Kesätyöntekijä varaosavarastolle

Kesätyöntekijä varaosavarastolle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Kerava Järvenpää Vantaa Helsinki Espoo Nurmijärvi Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etkö ole vielä löytänyt kesätöitä ja haluaisit mieluummin käyttää aikasi työskentelyyn kuin toimeettomana lorvailuun? Poikkeuksellisen vuoden takia asiakkaamme kaipaisi riveihinsä vielä kesätyöntekijöitä varastotöihin, joten tässä mahdollisuutesi työllistyä kesäksi!

Etsimme kesätyöntekijöitä työskentelemään terveysteknologian alalla vaikuttavan asiakkaamme varaosavarastoon Tuusulaan. Töitä on tarjolla koko kesäksi, toivottu aloitus on heti ja töitä on tarjolla elokuun loppuun asti. Työskentely tapahtuu arkisin päivävuorossa, joten pääset myös nauttimaan lämpimistä kesäilloista ja -viikonlopuista. Viikoittainen työaika on 40h/vko.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotteiden keräily- ja pakkaustehtäviä, vastaanottoa ja lähettämistä. Varmistat tuotantolinjoilla tarvittavien osien saatavuuden sekä sen, että osia on riittävästi varastossa. Aiempi kokemus varastotöistä katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin tehtäviin opastetaan. Tärkeimpiä piirteitä ovat erinomainen asenne työntekoa kohtaan ja aito motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää työkokemusta varastotöissä ja työllistyä vielä kesällä 2021! Varastotehtävien lisäksi pääset tutustumaan Lean-työskentelyn perusteisiin. Työntekijöiden käytössä ovat myös henkilökuntaruokala sekä kuntosali.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Sally Tähkälä sally.tahkala@barona.fi

Nahkelantie 160, 04300 Tuusula