Kesätyöntekijä KaVo Kerrin varastolle

Työpaikat / Kesätyöntekijä KaVo Kerrin varastolle

Kesätyöntekijä KaVo Kerrin varastolle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne KaVo Kerr

Etsimme arvostetulle hammasröntgenlaitteita valmistavalle asiakkaallemme KaVo Kerrille uusia varastotyöntekijöitä kesätöihin Tuusulaan päivävuoroon.

Etsimme asiakkaallemme KaVo Kerrille uusia työntekijöitä teollisuuden varastotehtäviin. KaVo Kerr on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus, joka on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Etsimme nyt henkilöitä määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2021 alusta kesäkuun loppuun! Työskentely tapahtuu päivävuorossa KaVo Kerrin tuotantotiloissa Tuusulassa.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotteiden keräily- ja pakkaustehtäviä, vastaanottoa ja lähettämistä. Varmistat tuotantolinjoilla tarvittavien osien saatavuuden sekä sen, että osia on riittävästi varastossa. Aiempi kokemus varastotöistä sekä trukilla ajamisesta katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin tehtäviin opastetaan. Tärkeimpiä piirteitä ovat erinomainen asenne työntekoa kohtaan ja aito motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi teknologiateollisuuden mielenkiintoisten tehtävien parissa. Varastotehtävien lisäksi pääset tutustumaan Lean-työskentelyn perusteisiin. Työntekijöiden käytössä ovat myös henkilökuntaruokala sekä kuntosali.

Voit myös tutustua KaVo Kerriin tämän videon kautta:

www.youtube.com/watch?v=oKov9csd9WQ&t=1s

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Sally Tähkälä sally.tahkala@barona.fi

Nahkelantie 160, 04300 Tuusula