Lähihoitaja, Humana asumispalvelut

Työpaikat / Lähihoitaja, Humana asumispalvelut

Lähihoitaja, Humana asumispalvelut

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kuusamo Taivalkoski Posio Terveydenhuolto/sosiaaliala Humana Finland Oy

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Humanan koteihin mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Jokainen asukas on yksilö, josta halutaan pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Hotkunranta tuottaa asumispalveluja ikäihmisille ja mielenterveyskuntoutujille sekä kotihoidon palveluja Kuusamossa. Hotkunrannan palvelukokonaisuus on avautunut syyskuussa 2020. Torankijärven rannan ja upean luonnon läheisyydessä sijaitseva Hotkunranta tarjoaa palveluasumista, tehostettua palveluasumista, innovatiivista senioriasumista sekä kotihoitopalveluita. Hotkunranta tarjoaa yhteisöllistä, turvallista ja viihtyisää asumista nykyaikaisissa tiloissa, kattavat palvelut, mukavia aktiviteetteja ja maittavaa lähiruokaa.

Etsimme nyt Hotkunrantaan lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lähihoitajien työ on 2- tai 3-vuorotyötä työyksiköstä riippuen. Hotkunrannassa on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostetaan ja hyödynnetään toisten osaamista.

Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettujen opintojen (2/3) lisäksi lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Lääkeluvat voit myös suorittaa aloituksen jälkeenkin

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikka on savuton.

Jätä hakemus ja yhteystietosi, niin jutellaan työstä lisää!

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.