HEP! Tuotantotyöntekijä -haku on auki!

Työpaikat / HEP! Tuotantotyöntekijä -haku on auki!

HEP! Tuotantotyöntekijä -haku on auki!

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kaarina Turku Logistiikka/kuljetus/liikenne Teollisuus/tuotanto Carina Solutions Oy

Oletko kiinnostunut teollisuustyön tarjoamista mahdollisuuksista, mutta et omaa aiempaa kokemusta? Haetko kenties kokemusta koulutuksesi tueksi? Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden aloittaa uusi ura tai kehittää jo olemassaolevia taitoja.

Haemme nyt asiakkaallemme Carinafourille työntekijöitä työskentelemään tuotannon esivalmistelutehtävissä. Työssä puretaan osia pakkauksista, esikäsitellään, kootaan sekä keräillään tuotteita. Määräaikainen 6 kk työsuhde alkaa syyskuun lopussa. Työskentelytilat sijaitsevat Piikkiössä.

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta sekä valmius 2-vuorotyöhön. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Myös hyvästä rutiininsietokyvystä on etua tehtävässä. Aiempi kokemus tehdastyöstä katsotaan eduksesi. Työpaikka ei osu julkisen liikenteen reiteille, joten kulkemisen kannalta toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Kauttamme pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen, luotettavan palkanlaskennan sekä vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätä hakemus ja cv:si heti rekrytointijärjestelmämme kautta, sillä käymme läpi ehdokkaita jo ennen hakuajan loppua.

Lisätietoja antaa tarvittaessa merja.luoma@barona.fi