Lähitukihenkilö Fujitsulle projektiin, pikahaku!

Työpaikat / Lähitukihenkilö Fujitsulle projektiin, pikahaku!

Lähitukihenkilö Fujitsulle projektiin, pikahaku!

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vaasa IT/tietoliikenne Fujitsu Finland Oy

Etsimme asiakasrajapinnassa luontevasti toimivaa On-Site lähitukihenkilöä IT-tuki- ja asennustehtäviin Fujitsulle. Tunnetko Windows-työasemaympäristön kuin omat taskusi ja pidät asennus- ja ongelmanratkaisutehtävistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa niin työasemiin, oheislaitteisiin kuin erilaisiin ohjelmistoihin liittyen. Toimit vahvasti asiakasrajapinnassa; autat, opastat ja ratkot erilaisia tietoteknisiä ongelmia. Ongelmanratkonnan lisäksi työkuvaan kuuluu vahvasti erilaiset asennustehtävät. Työ tapahtuu Vaasassa, keskustan läheisyydessä.

Toivomme, että sinulla olisi jo hieman kokemusta IT-tuen työtehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Katsomme myös harrastuneisuuden eduksi, joten kerrothan meille minkälaista osaamista sinulle on mahdollisesti kertynyt myös työelämän ulkopuolelta. Toivomme, että olet työntekijänä oma-aloitteinen, huolellinen ja innokas tarttumaan uusiin työtehtäviin. Arvostamme reippautta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista työskentelyotetta.

Työt alkavat heinäkuun puolivälissä ja projekti kestää lokakuun alkupuolelle. Työpäivät sijoittuvat arkipäiviin (ma-pe, klo 8-16) ja tehtävä on kokopäiväinen 37,5 h/vko. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

  • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office/M365 ympäristön hyvää hallintaa
  • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä
  • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • Kokemus AD-käyttäjähallinnasta

TARJOAMME:

  • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Haastattelut toteutetaan turvallisesti etäyhteyksin.