Varaosavaraston työntekijä

Työpaikat / Varaosavaraston työntekijä

Varaosavaraston työntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne KaVo Kerr

Etkö ole vielä löytänyt kesätöitä ja haluaisit mieluummin käyttää aikasi työskentelyyn kuin toimeettomana lorvailuun? Asiakkaamme KaVo Kerr hakee riveihinsä vielä muutamaa varaosavaraston työntekijää kesätöihin!

KaVo Kerr on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus, joka on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Töissä voi aloittaa vaikka heti ja töitä on tarjolla elokuun loppuun asti! Työskentely tapahtuu päivävuorossa KaVo Kerrin tuotantotiloissa Tuusulassa ja viikoittainen työaika on 40h/vko.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotteiden keräily- ja pakkaustehtäviä, vastaanottoa ja lähettämistä. Varmistat tuotantolinjoilla tarvittavien osien saatavuuden sekä sen, että osia on riittävästi varastossa. Aiempi kokemus varastotöistä katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin tehtäviin opastetaan. Tärkeimpiä piirteitä ovat erinomainen asenne työntekoa kohtaan ja aito motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi teknologiateollisuuden mielenkiintoisten tehtävien parissa. Varastotehtävien lisäksi pääset tutustumaan Lean-työskentelyn perusteisiin. Työntekijöiden käytössä ovat myös henkilökuntaruokala sekä kuntosali.

Voit myös tutustua KaVo Kerriin tämän videon kautta:

www.youtube.com/watch?v=oKov9csd9WQ&t=1s

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Sally Tähkälä sally.tahkala@barona.fi

Nahkelantie 160, 04300 Tuusula