Account Manager majoitusalan edelläkävijälle Forenomille

Työpaikat / Account Manager majoitusalan edelläkävijälle Forenomille

Account Manager majoitusalan edelläkävijälle Forenomille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Myyntitehtävät Forenom Oy

Oletko sinä hakemamme intohimoinen ja asiakaslähtöinen myynnin taituri, ja haluat olla osana majoituspalvelualan jännittävintä kasvutarinaa? Jos olet haaveillut tehtävästä, jossa saat jättää kädenjälkesi kasvavaan yritykseen: löysit sen juuri. Haemme nyt joukkoomme Account Manageria vuoden määräaikaiseen tehtävään!

Tässä tehtävässä pääset olemaan osa tiivistä joukkuetta ja lisäämään oman arvokkaan myynnillisen panoksesi. Työssäsi vastaat osaltasi Forenomin majoituskapasiteetin myynnistä ja myynnin kehittämisestä.

Account Managerin tärkeimmät tehtävät Forenomilla:

  • Asiakassalkun hoito ja asiakastarpeiden kasvattaminen
  • Uusasiakashankinta
  • Systemaattinen B2B-myyntityö
  • Kaupallinen tuki ja näkemys alueorganisaatiolle
  • Säännöllinen raportointi sekä seuranta
  • Forenomin brändikuvan vahvistaminen ja arvojen jalkauttaminen

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, mieluiten kasvuorganisaation B2B-myynnistä. Arvostamme jatkuvaa halu kehittyä sekä kehittää uusia ja olemassa olevia asiakassuhteita. Suomen kielen lisäksi viestit luontevasti myös englanniksi – meillä puhutaan päivittäin yli kymmentä kieltä.

Kansainvälisessä työyhteisössämme pääset työskentelemään monipuolisen osaamisen parissa ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Pääset mukaan energiseen ja mukaan tempaisevaan tiimiin, joka toimii yrityksen strategian, vision ja arvojen mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit uusista haasteista, lähetäthän hakemuksesi jo tänään! Tehtävä on 12 kk määräaikaisuus, mutta työsuhde voidaan vakinaistaa mahdollisesti määräaikaisuuden jälkeen. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Sakran Nuojua, p. 0505716584, jonka tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Forenom on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi yritysmajoittajaksi tarjoten kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostelleja parhailla sijainneilla. Forenom Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja, ja keskitymme vahvasti yritysasiakkaisiin. Valikoimaamme kuuluu yli 7600 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta Pohjoismaiden kaikissa suurissa kaupungeissa, ja majoitamme vuosittain yli 250 000 asukasta.

Me Forenomilla uskomme, että yrityksen menestys lähtee innostuneista ja motivoituneista työntekijöistä. Arvojemme peruskiviä ovat rohkeus ja avoimuus sekä se, että yhdessä saamme enemmän aikaan. Haluamme haastaa itsemme, perinteiset toimintatavat, sekä koko toimialan. Olemme intohimoisten, luovien ja sitoutuneiden yksilöiden yhteisö, emmekä pelkää haasteita.

Tutustu meihin katsomalla video: www.youtube.com/watch?v=Ab001XY7MwQ