Sales Manager majoitusalan edelläkävijälle Forenomille

Työpaikat / Sales Manager majoitusalan edelläkävijälle Forenomille

Sales Manager majoitusalan edelläkävijälle Forenomille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Helsinki Vantaa Myyntitehtävät Forenom Oy

Oletko sinä hakemamme intohimoinen ja asiakaslähtöinen myynnin taituri, ja haluat olla osana majoituspalvelualan jännittävintä kasvutarinaa? Jos olet haaveillut tehtävästä, jossa saat jättää kädenjälkesi kasvavaan yritykseen: löysit sen juuri. Haemme nyt joukkoomme Sales Manageria vakituiseen tehtävään!

Tehtävässä pääset osaksi joukkuettamme, jossa pääset lisäämään oman arvokkaan myynnillisen panoksesi Forenomin menestykselliseen tarinaan. Sales Managerin tehtävässä vastaat täysin uuden Espooseen saneerattavan Forenomin kohteen B2B-myynnistä.

Tehtävässä on tärkeää hahmottaa, kuinka vastaat ratkaisumyynnillä asiakkaan ongelmiin ja tarjoat kokonaisvaltaista palveluiden tarjontaa uudistuvan kohteen majoituksen ja palveluiden ympärillä. Pääset hyödyntämään vahvaa osaamistasi ja kontaktejasi B2B-myynnin osalta sekä luomaan täysin uudenlaista palveluntarjontaa Forenomin yritysasiakkaille.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä, erityisesti tehtävässä sinua auttaa teollisuus- ja rakennuspuolen yritysasiakkuuksien tuntemus sekä mahdolliset kontaktisi Baltian maihin.

Olet päävastuussa uudistuvasta kohteesta ja odotamme sinulta heittäytymistä kovaan myyntityön tekemiseen myös uusasiakkuuksien osalta, joista kasvatat ja kehität merkittäviä tulevaisuuden asiakassuhteita Forenomille. Tehtävä vaatii sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, tukenasi toimii koko Forenomin osaava alueorganisaatio.

Sales Managerin tärkeimmän tehtävät Forenomilla:

  • Uusasiakashankinta
  • Asiakasyhteistyön kehittäminen
  • Systemaattinen ja kehittävä B2B-ratkaisumyynti
  • Säännöllinen raportointi ja seuranta
  • Forenomin brändikuvan vahvistaminen ja arvojen jalkauttaminen

Odotamme sinulta oikeanlaista asennetta jatkuvaan kehitykseen, systemaattista myyntityötä sekä ripausta pitkäjänteisyyttä. Kunnianhimosi ohjaa myyntiä ja ihmisläheisyytesi parasta mahdollista palvelua. Suomen kielen lisäksi viestit luontevasti myös englanniksi – Viron kieli katsotaan eduksi. Meillä puhutaan päivittäin yli kymmentä kieltä.

Mikäli kiinnostuit uusista haasteista, lähetäthän hakemuksesi jo tänään! Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Ari Pulkkinen, p. 040 922 9220, arkisin.

Forenom on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi yritysmajoittajaksi tarjoten kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostelleja parhailla sijainneilla. Forenom Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja, ja keskitymme vahvasti yritysasiakkaisiin. Valikoimaamme kuuluu yli 7600 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta Pohjoismaiden kaikissa suurissa kaupungeissa, ja majoitamme vuosittain yli 250 000 asukasta.

Me Forenomilla uskomme, että yrityksen menestys lähtee innostuneista ja motivoituneista työntekijöistä. Arvojemme peruskiviä ovat rohkeus ja avoimuus sekä se, että yhdessä saamme enemmän aikaan. Haluamme haastaa itsemme, perinteiset toimintatavat, sekä koko toimialan. Olemme intohimoisten, luovien ja sitoutuneiden yksilöiden yhteisö, emmekä pelkää haasteita.

Tutustu meihin katsomalla video: www.youtube.com/watch?v=Ab001XY7MwQ