Hitsaaja

Työpaikat / Hitsaaja

Hitsaaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Tuusula Järvenpää Vantaa Sipoo Teollisuus/tuotanto

Haemme työntekijöitä teollisuuden hitsaustehtäviin Keravalla sijaitsevaan metallialan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Kotimainen asiakasyrityksemme hakee kauttamme pitkäkestoiseen työsuhteeseen hitsaajaa ammattikeittiölaitteiden valmistukseen. Sopiva tausta tähän työhön on levyseppähitsaajan koulutus ja kokemus TIG-hitsaamisesta.

Työtehtävät keskittyvät ammattikeittiöissä käytettävien laitteiden valmistukseen ja sen oheistehtäviin. Hitsauksen lisäksi työnkuvaan kuuluu saumojen ja pintojen viimeistelyhionta. Työpaikka sijaitsee Keravalla ja työtä tehdään päivävuorossa. Työpaikka sijaitsee n. 2 kilometrin päässä Keravan asemasta.

Töiden menestyksekäs suorittaminen edellyttää hyvää oppimiskykyä ja reipasta asennetta. Lisäksi arvostamme halua ja kykyä oppia monipuolinen ammatti sekä motivaatiota kehittyä siinä jatkuvasti. Tehtäviin koulutetaan työn ohessa.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti, koska se täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Töiden toivottu aloitus on heinäkuun puolessavälissä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi.