TIG-hitsaaja

Työpaikat / TIG-hitsaaja

TIG-hitsaaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Metos Oy Ab

Haemme asiakkaallemme Metos Oy AB:lle TIG-hitsaajaa Keravan tehtaalle ammattikeittiölaitteiden valmistukseen.

Asiakkaamme Metos Oy Ab valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Metos auttaa ammattikeittiöitä menestymään ja Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux- maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Suomessa Metos työllistää 360 henkilöä.

Etsimme Metoksen Keravan tehtaalle hitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen! Työt alkavat 19.7. tai 26.7. ja työsuhde solmitaan Barona Production Oy:n kanssa.

Työtehtäviin kuuluu osien liittäminen toisiinsa hitsaamalla paineastianormien mukaisesti. Hitsauksia tehdään eri hitsausmenetelmillä, hakijalta toivomme hitsausluokkia TIG 141 ja MAG 136. Lisäksi tehtäviin kuuluu saumojen ja pintojen viimeistelyhionta. Huolehdit myös päivittäin laitteiden kunnossapidosta ja tarkastuksista. Ammattikeittiöiden valmistus on tiimityötä. Tuotannossa työskennellään tiimeissä turvallisissa ja siisteissä tuotantotiloissa, jonka ISO 9001 ja 14001 -sertifioinnit sekä 5S ja LEAN -työskentelytavat varmistavat.

Metoksen henkilöstö on ammattikeittiöiden ammattilaisia ja uudet työntekijät perehdytetään ja koulutetaan kattavasti. Toivomme sinulta valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa, työajat kuitenkin joustavat tarvittaessa. Metoksen Maku-ravintola tarjoaa mahdollisuuden maittavaan lounasruokailuun.

Tehtävässä onnistut parhaiten, kun sinulla on

  • kokemusta hitsaajan töistä ja/tai hitsaajan koulutus
  • voimassa olevat hitsausluokat (TIG 141 ja MAG 136)
  • huolellisuus ja tarkkuus toimintatapana
  • halua toimia tiimissä ja yhteistyössä mukavien työkavereiden kanssa
  • halu kehittää toimintaa ja osallistua tuotelinjasi kehitystyöhön yhdessä tiimisi kanssa

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi meille heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi

Ahjonkaarre, 04220 Kerava