Työnjohtaja, ABB Oy, Drives

Työpaikat / Työnjohtaja, ABB Oy, Drives

Työnjohtaja, ABB Oy, Drives

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Tekniikka Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto ABB Oy, Drives

Haemme yhteistyökumppanillemme ABB Oy Drivesille Helsingin Pitäjänmäkeen työnjohtajaa päivävuoroon. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Tehtävässä voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Työnjohtajana päätehtäviisi kuuluu taajuusmuuttajien kokoonpanotöiden valvominen sekä työturvallisuuden varmistamiseen liittyvät tehtävät. Tärkeä osa työnkuvaasi on myös tuotannon suunnittelu sekä toimintatapojen ja -työympäristön kehittäminen yhteistyössä sidosryhmien (mm. tuotekehitys, prosessinomistaja) kanssa. Lisäksi toimit esimiehenä noin kymmenen hengen tiimille, joten tuotantotyöntekijöiden työn sujuvuudesta huolehtiminen kuuluu vastuualueellesi.

Toivomme, että sinulla on:

• tehtävään soveltuva koulutus (insinööri, sähkö/automaatio/konetekniikka)

• vastaavaa työkokemusta tuotantoympäristössä sekä tuotannon kehittämisestä

• aiempaa kokemusta esimiestyöstä

• sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen suullisesti ja kirjallisesti

• hyvät vuorovaikutus- sekä organisointitaidot.

Työtehtävissä menestyäksesi toivomme, että sinulla on kokemusta sähkötöiden johtamisesta sekä kyky tulkita sähkökaavioita. Arvostamme kykyäsi motivoida tiimiäsi positiivisella asenteellasi. Lisäksi hyvät IT-taidot ja aiempi kokemus SAP:n käytöstä on eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Pääset työskentelemään hyvässä työporukassa ja saat osaavien kollegojen täyden tuen työtehtävässä suoriutumiseen. Näytettyäsi taitosi, sinulla on myös mahdollisuus rekrytoitua ABB:lle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, p. 050 3131 449, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.