Elektroniikkakorttien latojia Lahteen

Työpaikat / Elektroniikkakorttien latojia Lahteen

Elektroniikkakorttien latojia Lahteen

Hakuaika päättyy 16.06.2021

Lahti Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyritykseemme töihin näppäriä ja tarkkoja henkilöitä töihin elektroniikkakorttien ladontaan teollisuuteen Lahteen.

Työhön kuuluu teollisuuden tuotteisiin kuuluvien elektroniikkakorttien kasaus, liimaus ja ladontatyöt. Työ on tarkkaa ja itsenäistä, ja vaatii tekijältään näppäryyttä. Kasaat erilaisia kortteja tilauksen ohjeiden mukaisesti. Tehtävään ei edellytetä erityistä taustaa, mutta se vaatii tekijältään hyvää keskittymiskykyä ja itsenäisen työskentelyntaitoa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen samantyyppisestä työstä.

Kokoonpanotehtävissä tarvittavaa sorminäppäryyttä sinulle on voinut kertyä myös esimerkiksi harrastusten kautta, joissa olet tehnyt tarkkoja tehtäviä tai harrastat esimerkiksi palapelien kasausta.

Työpaikka sijaitsee Lahdessa julkisten kulkuyhteyksien päässä. Töitä tehdään 2-vuorossa arkipäivisin: pääasiassa päivävuorossa ja joka kolmas viikkoa iltavuorossa. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES:n mukaan.

Työt alkavat mahdollisimman pian. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti väh 4 kk ajan. Hyvin työssään pärjäävällä tarjolla voi olla pidempiaikaisempikin työpaikka. Odotamme, että sitoudut töihin vähintään tuolle ajallle, emme hae pelkkiä kesätyöntekijöitä tällä erää.

Tarjolla on kiinnostava ja tarkkuutta vaativa työ tunnetussa lahtelaisessa yrityksessä. Työtilat tuotannossa ovat valoisat, ergonomiset ja hiljaiset. Vaikka töitä tehdäänkin pääsääntöisesti yksin, ovat työkaverit lähellä tukena.

Aleksanterinkatu 29, 15810 Lahti