Kalustaja

Työpaikat / Kalustaja

Kalustaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Kiinteistöala Asennus/huolto Rakennusala Forenom Oy

Oletko sinä etsimämme innostunut ja taitava henkilö, joka haluaa olla osa majoitusalan upeaa kasvutarinaa? Haemme nyt Forenomille kahta kokoaikaista asuntojen kalustajaa vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle.

Me Forenomilla uskomme, että yrityksen menestys lähtee innostuneista ja motivoituneista työntekijöistä. Arvojemme peruskiviä ovat rohkeus ja avoimuus sekä se, että yhdessä saamme enemmän aikaan. Haluamme haastaa itsemme, perinteiset toimintatavat, sekä koko toimialan. Olemme intohimoisten, luovien ja sitoutuneiden yksilöiden yhteisö, emmekä pelkää uusia haasteita.

Etsimämme henkilöiden työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti Forenomin asuntokohteiden kalustus-, kalusteasennustehtävistä. Lisäksi työhösi kuuluvat satunnaisesti asuntojen huolto-, siivous- ja sisustustehtävät.

Forenomilla panostetaan aidosti asiakkaisiin, joten lisämausteen työhösi tuovat päivittäiset asiakaspalvelutilanteet ja omasta työstäsi raportointi. Päivämme ovat erilaisia ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Itse työ tapahtuu Forenomin asunnoilla pääkaupunkiseudulla, joten työssäsi tarvitset voimassa olevan B-ajokortin. Asuntojen välillä liikkumiseen saat käyttöösi yrityksen huoltoauton.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 8–18 välille, mutta työtä tehdään satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työhöottopisteesi sijaitsee Helsingissä tai Vantaalla.

Etsimämme henkilö on:

  • Vastuullinen, reipas ja oma-aloitteinen. Sinulta löytyy jo kokemusta huoltotehtävistä ja olet innokas ja nopea oppimaan.
  • Asiakaspalvelutaito: Haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme.
  • Järjestelmällinen: Työvälineet pysyvät järjestyksessä, pystyt sovittamaan aikataulujasi kiireen keskellä.
  • Kielitaitoinen: Pääsääntöiset työskentelykielemme ovat suomi ja englanti.

Sinulle tarjoamme:

  • Alan näköalapaikan
  • Mukavat työkaverit
  • Erinomaiset mahdollisuudet kehittyä
  • Kilpailukykyisen palkkauksen.

Innostuitko?

Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valitut henkilöt palkataan suoraan Forenomille vakituisiin työsuhteisiin. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, älä epäröi jättää meille hakemustasi. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Atte Murto-Koivisto, numerosta 044 347 0316, arkisin klo 13–14.