Myyntipäällikkö ParkkiPate Tampere

Työpaikat / Myyntipäällikkö ParkkiPate Tampere

Myyntipäällikkö ParkkiPate Tampere

Hakuaika päättyy 05.10.2021

Tampere Myyntitehtävät Parkkipate Oy

Innostutko myynnistä ja nautit asiakaskohtaamisista? Haluat saavuttaa tuloksia ja haastaa itseäsi? Jos vastasit kyllä, saatat olla ParkkiPaten uusi myyntipäällikkö!

Haemme ParkkiPatelle liikekiinteistöjen myyntipäällikköä. Työssäsi autat asiakkaita ratkaisemaan pysäköintiin liittyviä haasteita tarjoamalla asiakkaan tarpeisiin sopivia veloituksettomia pysäköintiratkaisuja ja tuottoja tarjoavia pysäköintipalveluita. Asiakaskuntasi koostuu liikekiinteistöistä, joita ovat mm. liike- ja kauppakeskukset, urheilukeskukset ja muut kiinteistöt. Työskentelyalueena Pirkanmaan alue.

Työsi ytimessä on potentiaalisten asiakkuuksien löytäminen ja uusasiakashankinta, vastuullesi kuuluu myös asiakassuhteiden käynnistys ja ylläpito. Arjessasi merkittävää osaa näyttelee uusien asiakkaiden kartoittaminen, kontaktointi ja asiakastapaamiset. Työskentelet osana myyntitiimiä, mutta vastaat itsenäisesti omista asiakkuuksista ja uusien asiakkaiden hankinnasta.

Toivomme sinulta:

• Energistä ja aktiivista asennetta

• Intoa myyntiä kohtaan ja tuloshakuisuutta

• itsenäistä työotetta ja halua kehittyä

• B ajokorttia

Tässä tehtävässä pärjää henkilö, joka luottaa myynnin lainalaisuuksiin ja jolla on intohimoa päästä laadukkaan tarjouskannan kautta tuloksiin. Sinulla on kykyä keskittyä työssäsi olennaiseen ja haluat päästä ratkaisemaan asiakkaiden haasteita tarjoamiesi palveluiden avulla.

Tarjoamme sinulle:

• Kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen

• kannustavan palkkauksen (reilu pohjapalkka + provisio)

• Itsenäisen työn tiimin tuella ja mahdollisuuden organisoida oma työpäiväsi

• Yrityksen auton käyttöösi asiakaskäynneille ja mahdollisuuden työsuhdeautoon

Jos koit, että työurasi seuraava askel on tässä, hae rohkeasti jo tänään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluilla, joten tarkkailethan sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen.