Ruokatorimyyjä, Prisma Olari, Espoo, HOK-Elanto

Työpaikat / Ruokatorimyyjä, Prisma Olari, Espoo, HOK-Elanto

Ruokatorimyyjä, Prisma Olari, Espoo, HOK-Elanto

Hakuaika päättyy 28.07.2021

Espoo Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Prisma Olari palvelee kellon ympäri, 24 h joka päivä. Prismassa on pysyvästi halvat hinnat ja kattavat valikoimat. Valikoimistamme löydät kaiken: sekä päivittäistavarat että käyttötavarat. Prismassa ihaninta on ostamisen helppous. Prisma Olarin upealta Ruokatorilta saat sesongin parhaita makuelämyksiä. Runsas kala- ja lihatarjonta sekä valmiit herkut mukaan otettavaksi.

Haemme osaavaan joukkoomme myyjää Ruokatorille

Millaista on työ ruokatorilla?

Työ ruokatorilla on monipuolista! Ruokatorillamme tärkeintä on asiakaspalvelu, mutta työ on myös tuotteiden esillelaittoa, käsittelyä ja valmistusta; kuormien vastaanottoa ja varastonhallintaa. Houkutteleva ruokatori rakennetaan jokaiseen päivään eri tuoteryhmien laajasta valikoimasta. Monipuolisella ruokatorillamme tarjoamme asiakkaille mm. tuoreet kalat, monipuoliset lihat, maukkaat ruuat ja salaatit sekä herkulliset lämpötiskin tuotteet. Kaiken tekemisemme tärkein tavoite on varmistaa asiakkaalle onnistunut ostokokemus. Prisman ruokatorilla tarjoamme asiakkaille laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös tuotteiden käsittelyä mm. filerointia ja vinkkejä ruuanvalmistukseen.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun ja kiinnostusta ja osaamista ruoan laitosta. Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksesi.

Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme että pääset ilahduttamaan meitä ja asiakkaitamme työpanoksellasi joustavasti vaihtelevissa työvuoroissa niin arkena, viikonloppuna kuin juhlapyhinä. Odotamme myös innokkuutta tehdä tarvittaessa kaikkia vaihtelevia kaupan työtehtäviä.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Joustavan ja iloisen työporukan lisäksi olemme varma ja luotettava työnantaja.

Pidämme työntekijöistämme huolta ja saat HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut.

Tarjoamme keskimäärin 30h/viikko.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30 h/viikko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Prisma-ketjuun. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Komeetankatu 2, 02210 Espoo