Kokki ravintola Spaghetteriaan, kauppakeskus Kaari

Työpaikat / Kokki ravintola Spaghetteriaan, kauppakeskus Kaari

Kokki ravintola Spaghetteriaan, kauppakeskus Kaari

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala HOK-Elanto

Spaghetti pollo con burro di pomodoro! Spaghetti chili di mare! Spaghetti al salame! Kukapa ei rakastaisi spaghettia? Tarjoamme nyt asiakaspalvelusta nauttivalle henkilölle loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään tämän ruoka-aineista pitkulaisimman pariin.

Oletko juuri sinä hakemamme henkilö Kauppakeskus Kaaren Spaghetteriaan?

Työn ydintä on asiakaspalvelu sekä keittiötyöskentely. Vuorot Spaghetteriassa pitävät sisällään asiakaspalvelua, tiskausta, ruoanvalmistusta ja – tietenkin – spaghettia.

Toivomme sinulta jo hieman aikaisempaa kokemusta  keittiötyöskentelystä. Tämä on mahtava  mahdollisuus esimerkiksi ravintola-alan opiskelijalle. Tärkeimpänä kriteerinämme työssä on loistava, positiivinen ja joustava työskentelyasenne: sinulla pystyy myös kiireisinä hetkinä pitämään homman ripeästi kasassa. Lisäksi suomen ja englannin kielitaito, salmonellatodistus ja hygieniapassi ovat edellytyksenä tässä työssä.

Työt alkavat kesäkuussa ja jatkuvat ainakin syksyyn saakka. Tuntimäärä tehtävässä on keskimäärin 60h/3 viikkoa, ja vuorot voivat sijoittua kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin.

Oletko valmis tarttumaan tehtävään? Lähetä hakemuksesi meille pian!